Vladimir Putin ar urma să fie operat de cancer. Liderul rus ar suferi și de boala Parkinson

De Unica.ro, pe

Președintele rus Vladimir Putin (69 de ani) s-ar pregăti pentru o operație de cancer, notează Daily Mail. Putin ar urma să-i predea controlul războiului din Ucraina șefului Consiliului de Securitate Nikolai Patrușev (70 de ani) pe perioada cât își rezolvă problemele de sănătate.

Patrușev este perceput ca omul cheie în strategia de război de până acum, iar tot el l-a convins pe liderul de la Kremlin că în Kiev sunt neonaziști.

Informațiile potrivit cărora Putin i-ar preda temporar puterea lui Patrușev au apărut pe postul Telegram General SVR. Tot la General SVR s-a mai spus, acum 18 luni, că Vladimir Putin suferă de cancer abdominal și de boala Parkinson.

Putin ar fi amânat operația programată inițial pentru a doua jumătate a lunii aprilie, însă medicii spun că liderul rus are mare nevoie de această intervenție.

Citeşte şi: Iubita lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, prima apariție publică de la izbucnirea războiului din Ucraina

Preşedintele rus Vladimir Putin are cancer, iar probleme identificate în timpul ultimei sale examinări sunt asociate cu această boală. El suferă, de asemenea, de boala Parkinson şi de tulburare schizo-afectivă, care are simptome de schizofrenie, inclusiv halucinaţii şi manie. Medicii insistă că Putin are nevoie de operație, dar data nu a fost încă stabilită. Nu se știe cât va dura recuperarea după operație – au relatat jurnaliștii General SVR, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi: Vladimir Putin, filmat în timp ce are un tremur ciudat la un eveniment oficial

În ultima perioadă, Putin a avut un comportament bizar în întâlnirile publice în încercarea de a-și ascunde semnele bolii.

Mulţi au atras atenţia asupra aspectului bolnăvicios al preşedintelui, faţa lui umflată şi mâinile cu care ține strâns marginea mesei. De mai bine de o lună, medicii nu au reuşit să-l convingă pe Putin să schimbe medicamentele pentru Parkinson, deoarece cele vechi nu mai au efectul dorit. Preşedintelui îi este frică să experimenteze unele noi. Agăţarea de muchia mesei cu mâinile este o modalitate bună de a ascunde un tremurul corpului, dar este sesizabilă – s-a mai precizat la Canalul SVR.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!