Unde lucrează iubitul Andreei Marin, Adrian Brâncoveanu: „S-a întors în țară să clădim o viață împreună”

De Unica.ro, pe

Andreea Marin (47 de ani) și Adrian Brâncoveanu (37 de ani) au o relație de mai bine de 5 ani. Cei doi sunt destul de discreți cu aparițiile publice, dar cu toate acestea Andreea Marin nu s-a ferit niciodată să vorbească despre povestea lor de dragoste.

E o relație frumoasă în care fiecare aduce ceva. E o relație constructivă, plină de iubire. E discret. Am învățat în timp că e mai bine așa. Eu sunt un om care vorbește despre orice, fără bariere. E o relație mai profundă. Suntem un cuplu ce trăiește o relație elegantă – spunea Andreea Marin, în 2020, pentru Unica.

Citeşte şi: Florin Grozea, ex-Hi-Q, atac dur la adresa Ilincăi Vandici: „Doamna este suferindă!”

Citeşte şi: Madonna s-a despărțit de iubitul ei, cu 35 de ani mai tânăr, după trei ani de relație

Citeşte şi: De a lipsit Cristina Ich o perioadă din mediul online

Citeşte şi: Alice Cavaleru, la spital după ce a fost mușcată de o căpușă. „A fost cu mare stres, fiind însărcinată”

Recent, într-un interviu acordat publicației OK!Magazine, celebra prezentatoare de televiziune a dezvăluit care este profesia partenerului său de viață. Andreea Marin spune că Adrian Brâncoveanu lucrează în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, iar până acum ceva timp a lucrat în Africa.

A ales să se întoarcă în ţară şi să lucreze în acelaşi mediu, în Ministerul Afacerilor Externe, după trei ani pe care i-am petrecut la distanţă – eu aici, el în Africa. Nu a fost uşor, dar a venit să clădim o viaţă împreună. Asta nu înseamnă că nu mai are plecări. Şi cu un an şi ceva în urmă, a fost însărcinat cu afaceri în Oman –  a dezvăluit Andreea Marin.

Vedeta de televiziune a mai spus că ori de câte ori iubitul ei are deplasări în interes de afaceri în afara țării ea îl îl însoțește, dar pe perioade scurte de timp.

Unde lucrează iubitul Andreei Marin, Adrian Brâncoveanu: „S-a întors în țară să clădim o viață împreună”

Îl însoţesc fără să stau permanent, pentru că ar însemna să renunţ la tot ceea ce fac aici şi asta nu se poate. Şi, mai cu seamă, nu se poate să renunţ la grija faţă de copilul meu, al cărui drum este deocamdată aici. Însă noi am găsit calea de mijloc prin care să facem ca lucrurile să fie bune pentru toţi  – a completat Andreea Marin.

Andreea Marin a trecut prin trei căsnicii. Primul ei soț a fost directorul de marketing Cristian Gheorghiță. A urmat apoi căsătoria cu Ștefan Bănică Junior (53 de ani), din care a rezultat o fată, Ana Violeta (14 ani). Între 2014 – 2017, Andreea Marin a fost căsătorită cu afaceristul turc Tuncay Öztürk

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!