Ce frumoasă este unica fiică a lui Ion Țiriac! Ce studiază Ioana?

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 21 octombrie 2020, 15:10

Omul de afaceri Ion Țiriac (81 de ani) are trei copii din două relații. Fostul jucător profesionist de tenis are un fiu, Alexandru Ion Jr. (43 de ani), din relația cu modelul Mikette von Issenberg.

Apoi, din relația cu jurnalista Sophie Ayad (50 de ani), bărbatul mai are alți doi copii, o fiică și un fiu, Ioana și, respectiv, Karim (24 de ani).

Ce frumoasă este unica fiică a lui Ion Țiriac! Ce studiază Ioana?

Fiica omului de afaceri a împlinit 21 de ani pe 19 iulie 2020. Atât Ioana, cât și fratele ei au locuit un timp alături de mama lor în Monte Carlo. În primăvara anului 2017, Ioana a revenit în România.

Ce frumoasă este unica fiică a lui Ion Țiriac! Ce studiază Ioana?

În luna martie a anului 2018, alături de Gloria (20 de ani), fiica cea mică a Ritei Mureșan, Ioana a organizat un eveniment caritabil, Bucharest Charity Fashion Show.

Banii obținuți din licitarea mai multor obiecte și piese vestimentare au fost donați prin Fundația Inovații Sociale „Regina Maria” femeilor și mamelor aflate în situații financiare precare.

După ce a absolvit cursurile Școlii Americane din București, Ioana a dat Bacalaureatul și a început studiile în Statele Unite ale Americii.

Ioana își dorește să calce pe urmele mamei sale, alegând o carieră în domeniul jurnalismului.

Deși destul de tăcută în mediul online, fiica fostului tenismen le vorbește urmăritorilor ei prin intermediul fotografiilor publicate.

Imagini recente cu Ioana Țiriac în GALERIA FOTO de mai sus!

Sophie Ayad și Ion Țiriac s-au cunoscut în anul 1992, în Munchen, Germania, prin intermediul prietenei lor Barbara Becker, informează Click!. Jurnalista avea atunci 23 de ani.

La vremea respectivă, Sophie forma un cuplu cu un bărbat numit Maggio, prieten cu celebrul jucător de tenis Boris Becker.

Ion Țiriac a fost căsătorit o singură dată, cu Erika Braedt, fostă handbalistă a echipei Știința București.

Fostul tenismen a avut dintotdeauna un spirit al afacerilor bine dezvoltat, după cum a mărturisit chiar el. Mai mult decât atât, de tenis s-ar fi apucat mai mult din dorința de a se întreține.

Foto: Instagram

Citește și:

Surpriză în viața familiei lui Răzvan Fodor. Soția a făcut anunțul: „Încă o fetiţă în casa noastră!”

Tiberiu Argint a împlinit 36 de ani. Ce i-a transmis Andreea Bălan pe rețelele de socializare

Roxana Blagu, mesaj înlăcrimat pentru fiica pe care nu a mai văzut-o de 7 ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro