Ce fetiță superbă au Flick și Denisa Filcea! Au postat pentru prima oară o fotografie cu chipul Evei Maria

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Luni, 06 februarie 2023, 12:28

Flick Domnul Rimă a postat pe rețelele de socializare o fotografie care i-a cucerit iremediabil pe internauți.

Fostul prezentator de la Radio Zu a publicat, pentru prima oară, o fotografie cu chipul micuței Eva Maria, fetița lui și a Denisei Filcea.

Flick a făcut publică prima imagine cu chipul fetiței sale, Eva Maria

Cei doi au mai postat fotografii în care apare Eva, dar niciodată nu au lăsat să i se vadă fața. Iată că acum, Flick și Denisa Filcea au decis să le arate tuturor ce copil frumos au.

Ce fetiță superbă au Flick și Denisa Filcea! Au postat pentru prima oară o fotografie cu chipul Evei MariaIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

“Wow! Ce frumoasă și scumpă este!”

Avem o fericire anume
Ce n-o știam până la ea.
Cu bucurie, dragă lume,
Eu iți prezint azi Lumea mea❤️
Eva Maria” – a scris Flick în dreptul pozei cu fiica sa, Eva Maria.

Citeşte şi: Denisa Filcea a decis să nu își mai doneze hainele: „Ce nu mai am nevoie vând”. Ce a determinat-o să ia această decizie

În doar câteva ore, postarea a adunat circa 80.000 de aprecieri din partea internauților și multe, multe mesaje cu complimente la adresa fetiței.

“Wow! Ce frumoasă și scumpă este!”, “Vai, ce ochi! E superbă! Să crească mare, sănătoasă și să vă aducă multe bucurii! E o fetiță frumoasă foc, ca mama ei! Și ca tatăl, bineînțeles!”, “Felicitări să crească mare și sănătoasă că frumoasă este, să vă bucurați de ea. Doamne ajută!”, Ce frumusețe. Dar e normal din așa părinți. Să crească mare și sănătoasă și să vă aducă numai bucurii!”, “Ce frumoasă e ,,lumea ta”! Să vă bucurați de ea!”, “Doamne ce prințesa frumoasă.”, „Fiți fericiți și binecuvântati. Ochii ei ca două mure…” – sunt câteva dintre multele mesaje lăsate de fanii lui Flick în dreptul fotografiei cu Eva Maria.

Vezi cât de frumoasă este fetița lui Flick și a Denisi în galeria FOTO de mai sus.

Denisa Filcea (fostă Hodișan) și Flick (Andrei Sebastian Filcea, pe numele real) s-au căsătorit în vara anului 2020. Eva Maria a venit pe lume un an mai târziu. Pe 23 ianuarie 2023, fetița lui Flick și a Denisei a împlinit șapte luni.

„Cea mai mare binecuvântare – să fim părinți!”

Citeşte şi: Flick și soția lui vor deveni părinți! Primele imagini cu burtica Denisei Filcea

„Sărbătorim 7 luni de când am primit de la Dumnezeu cel mai frumos Dar, pe Eva Maria și cea mai mare binecuvântare, aceea de a fi părinți. La mulți ani, fericire în trup de om! Draga mea fetiță ești o minune și sunt extrem de mândră de tine!” – a transmis Denisa la momentul respectiv pe rețelele de socializare.

Denisa și Flick și-au dorit enorm să devină părinți, iar vestea că ea este însărcinată a fost cea mai mare și frumoasă surpriză pentru cuplu, după căsătorie.

„Urmează să fim părinți. A deveni părinți este, într-adevăr, un pas important pentru mine și soțul meu și ne oferă un sentiment aparte, unul special, dar suntem în același timp foarte conștienți de faptul că acest lucru este special și unic pentru noi, nu ne face pe noi speciali în fața nimănui.

Citeşte şi: Denisa Filcea, criticată pentru că a apărut cu un decolteu „îndrăzneț” pe Instagram. Cum le-a închis gura răutăcioșilor

Suntem foarte recunoscători pentru această binecuvântare din viața noastră, cea mai mare realizare a cuplului nostru, motiv pentru care am ales să ne bucurăm și să trăim din plin, măcar pentru o perioadă, doar noi doi” – a dezvăluit Denisa Filcea pe YouTube, după ce a aflat că va deveni mamă.

Denisa are 25 de ani, este din Oradea și este de profesie model și creatoare de conținut. În trecut, ea a participat la mai multe concursuri de frumusețe, printre care Miss Planet 2019 și Miss Balkan 2017-2028. Soția lui Flick a predat și un curs de dezvoltare personală copiilor e până în 14 ani.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!