Denisa Filcea a decis să nu își mai doneze hainele: „Ce nu mai am nevoie vând”. Ce a determinat-o să ia această decizie

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 23 noiembrie 2022, 17:34

Denisa Filcea a decis să nu își mai doneze hainele persoanelor cu probleme financiare. Soția lui Flick a luat această decizie după ce s-a simțit „dezamăgită” de cei pe care i-a ajutat în trecut.

Denisa , în vârstă de 25 de ani, a dorit, de câteva ori, să ajute mai multe persoane care nu au o situație financiară prea bună. Tânăra a scos la vânzare câteva produse folosite pentru fiica ei și chiar a donat câteva haine. Dar acum spune că nu mai vrea să facă acest lucru.

Denisa Filcea, dezamăgită de cei pe care i-a ajutat

În timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe pagina ei de Instagram, Denisa Filcea a explicat că a renunțat să își mai doneze hainele după ce persoanele pe care le-a ajutat au dezamăgit-o.

Denisa Filcea a decis să nu își mai doneze hainele: „Ce nu mai am nevoie vând”. Ce a determinat-o să ia această decizieIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

Întrebată dacă donează hainele pe care nu le mai poartă, ea a răspuns: „Am făcut-o de foarte multe ori și mereu am rămas cumva dezamăgită. De multe ori, cei cărora le donam haine sau le trimiteam produse, nici nu mi-au spus „mulțumesc” când le-au primit”.

„Aici pe Instagram, mi-au scris multe în privat că au o situație materială deficitară și le-am trimis tot felul de lucruri, dar cred că unele nici nu mă mai urmăresc acum, de mulțumit nici vorbă”, a completat soția lui Flick.

Însă, modelul susține că preferă să își vândă lucrurile, iar banii îi trimite persoanelor despre care știe că au nevoie de ei.

„Nu mai donez nimic, ce nu mai am nevoie vând și trimit banii când știu exact unde ajung și pentru ce sunt folosiți”, a subliniat Denisa.

„Dar ca idee cel mai mult ajut copiii fără părinți unde e nevoie de bani nu de hainele mele”, a precizat ea.

Modelul, despre bărbatul perfect: „Am știu că va veni când voi fi pregătită”

De asemenea, Denisa a fost întrebată despre perioada în care a așteptat să apară „bărbatul perfect” pentru ea.

„Nu l-am așteptat, AM ȘTIUT că va veni când voi fi pregătită și am lucrat cu mine pentru a evolua. Întâlnirea cu sufletul pereche nu e o întâmplare, ci mai degrabă un drum lung și nu neapărat ușor de parcurs”, a afirmat soția lui Sebastian Filcea, cunoscut sub numele de Flick domnul Rimă.

Denisa și Andrei Sebastian Filcea s-au căsătorit în anul 2020 și au împreună o fetiță de câteva luni, Eva Maria.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Denisa Filcea.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!