Ce face Mădălina Crețan, soția regretatului Nosfe, la patru luni de la moartea artistului. „O să mă creadă lumea nebună și nu e așa!”

De Raluca Vițu, pe

Mădălina Crețan, soția regretatului Nosfe, a făcut o serie de declarații emoționante legate de cum decurge viața ei de când a rămas văduvă.

Rapperul Nosfe s-a stins din viață pe 16 octombrie 2021, la vârsta de 37 de ani, în urma unui infarct miocardic. El și soția sa, Mădălina, au împreună o fată, de 7 ani.

„El nu mi s-a arătat până acum în vise, ci prin alt mod…”

Soția regretatului artist încearcă să rămână puternică pentru fetiță, dar lipsa lui Nosfe din viața lor este, de cele mai multe ori, dureroasă și copleșitoare. Mădălina spune că îi simte uneori prezența deși el nu mai este acolo și că zi de zi se străduiește să îi asigure fiicei o viață normală, fără prea multe lipsuri.

Ce face Mădălina Crețan, soția regretatului Nosfe, la patru luni de la moartea artistului. "O să mă creadă lumea nebună și nu e așa!"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

„Relația dintre mine și Nosfe este mai specială acum. Nu prea aș vrea să dezvolt subiectul, că după aceea o să mă creadă lumea nebună și nu este așa. El nu mi s-a arătat până acum în vise, ci prin alt mod… De exemplu am simțit, într-o zi, cum îmi pune cineva o mână caldă pe umărul meu. Și am știut că este a lui. Plus că vorbesc despre el în fiecare zi și simt că este în casă alături de mine. Nu am cum să trec peste așa ceva.” – a declarat Mădălina Crețan, pentru click.ro.

„Vreau să duc mai departe ce a lăsat soțul meu”

Mădălina își dorește să ducă mai departe moștenirea artistică lăsată de soțul ei. Ea a spus că în curând, pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, va fi lansată o piesă nouă, înregistrată de Nosfe, în colaborare cu Liviu Teodorescu, pe acre artistul nu a mai apucat să o finalizeze.

„Nu vreau să mă plâng că îmi este greu. Încerc să dau oamenilor doar pozitivitate, nu vreau să vorbesc despre necazurile mele. Acum sunt și cu studioul. Vreau să duc mai departe ce a lăsat soțul meu, piesele sale, totul în memoria lui, pentru că a muncit foarte mult Nosfe pentru asta.

Așa că pe 14 februarie, chiar de Ziua Îndrăgostiților, o să se lanseze melodia “Nemuritorii” unde este Nosfe și Liviu Teodorescu, în colaborare. Cred că o să se regăsească multe persoane în acea melodie, o să vedeți”, a adăugat ea.

„Copilul întreabă de Nosfe!”

Cel mai dureros lucru pentru Mădălina este când fetița întreabă unde este tatăl ei. Soția artistului a precizat că de când a rămas văduvă, merge la terapie cu fata pentru a depăși mai ușor drama prin care au trecut.

„Copilul întreabă de Nosfe, da, de multe ori îmi zice “unde e tati?”. Însă, nu reușesc să îi răspund la această întrebare, nu știu de ce, nu găsesc încă forța în mine. De când a murit soțul meu, mergem la terapie împreună. Și este bine, doar așa putem depăși ce s-a întâmplat în familia noastră”, a adăugat Mădălina Crețan pentru sursa amintită anterior.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!