Catrinel Sandu și Steve Schroeter s-au cununat religios în România

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 20 iulie 2021, 17:47

Catrinel Sandu (43 de ani) și partenerul ei de viață, medicul stomatolog american Steve Schroeter (47 de ani), s-au cununat religios în România. Cei doi s-au căsătorit în octombie 2019 și în Statele Unite ale Americii, acolo unde Catrinel și Steve trăiesc de câțiva ani, iar acum au decis să facă și o cununie ortodoxă în România.

Cununia religioasă a avut loc pe 17 iulie, la biserica Dichiu, de pe Strada Icoanei, din București, în prezența familiei și a câtorva apropiați prieteni. La eveniment au participat nașii mirilor, Carmen și Ștefan Giuros, fetițele lui Catrinel, Sarah și Lara, băieții mirelui, Luke și Mark și mama miresei, Mia Sandu.

Citeşte şi: Catrinel Sandu a îndeplinit ultima dorință a tatălui său. Ce i-a cerut acesta să facă

Citeşte şi: Tudor Chirilă, atac la adresa Guvernului: „Această rușine rămâne!”

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu, despre secretul siluetei perfecte. Ce mănâncă pentru a arăta atât de bine

Citeşte şi: Speak și Ștefania, luați în vizor de poliția din New York. Ce s-a întâmplat cu cei doi

Printre persoanele publice care au luat parte la frumosul eveniment s-au numărat jurnalistul Cristi Brancu, cu soția sa, Oana Turcu și băiatul lor, Tudor, precum și Letiția Pescariu, care este nașa de botez a fetițelor lui Catrinel Sandu.

Catrinel Sandu și Steve Schroeter s-au cununat religios în România

Catrinel Sandu și Steve Schroeter sunt împreună din 2017 și locuiesc în America. Cele două fete ale lui Catrinel, Sandra și Lara, sunt din fosta căsnicie a lui CAtrinel, cu jucătorul de tenis Gabriel Trifu. De asemenea, băieții lui Steve sunt și ei dintreo fostă căsnicie a acestuia.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!