Bon Jovi, detalii despre starea de sănătate a fiului său și a colegilor de trupă, care au avut COVID-19

De Unica.ro, pe
Bon Jovi a vorbit deschis despre starea de sănătate a fiului său, Jacob, după ce a avut COVID-19. Artistul a povestit și cum se simt și colegii săi de trupă, infectați și ei cu noul coronavirus. 

Jon Bon Jovi (58 de ani), a mărturisit că fiul său în vârstă de 18 ani, care a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2 în urmă cu câteva luni, a făcut o formă ușoară a bolii, spre deosebire de colegii săi de trupă, David Bryan și Everett Bradley.

Citește online gratuit numărul de august al revistei Unica

„La Jacob a fost ușor. A fost chiar la începutul bolii. A avut un tip de infecție care afectează zona intestinală”, a declarat Bon Jovi. Acesta a adăugat că fiul său „s-a recuperat complet și rapid”, potrivit extratv.com.

Cântărețul crede că Jacob ar fi luat virusul de la prietenii lui care l-au vizitat acasă și care ulterior au fost testați pozitiv. Acesta a declarat în luna martie că toată familia sa s-a autoizolat și a respectat măsurile prevăzute de autorități.

„A luat virusul de la unii dintre tinerii care au fost pe la noi, care au fost testați și diagnosticați pozitiv și au avut toate simptomele importante. După ce au plecat, noi am respectat toate protocoalele recomandate de autorități” – a spus Bon Jovi în urmă cu ceva timp.

Citește și: Ce poreclă i-a pus Jon Bon Jovi Prințului Harry

David Bryan, în vârstă de 58 de ani, și Everett Bradley, de 57 de ani, nu au fost atât de norocoși ca Jacob și s-au luptat cu forme mai grave ale infecției cu coronavirus.

„David Bryan a avut într-adevăr o formă gravă. La fel și Everett Bradley. Am văzut mulți cunoscuți care și-au pierdut viața. Nu este de glumă cu asta. Purtați masca. Faceți ceea ce trebuie pentru că este cât se poate de real” – a transmis artistul.

Sursă foto: Profimedia

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!