Bogătaşii din România s-au pus pe divorţat l Unii au făcut circ de zile mari, alţii şi-au spălat rufele în familie

De pe

Scandalul de zilele trecute dintre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană, în care ea a fugit cu copiii de acasă, iar el a dat-o în urmărire la Poliţie, întregeşte un spectacol jenant ai cărui actori sunt unii dintre cei mai bogaţi oameni din România.

Prigoană a dat-o în urmărire la Poliţie pe Bahmu

Adriana Bahmuţeanu, soţia deputatului Silviu Prigoană, a şocat zilele trecute, când a mărturisit că a plecat de acasă cu cei doi copii ai cuplului. Politicianul nu s-a lăsat mai prejos şi nu a încercat să-şi convingă nevasta să se întoarcă, ci a dat-o în urmărire la Poliţie. Acest nou scandal e foarte probabil să ducă la cel de-al patrulea divorţ al soţilor Prigoană, caz în care Bahmu se va alege cu o sumă frumuşică din averea impresionantă a familiei, estimată de Capital la 120-130 de milioane de euro. Războiul cel mare se va da însă pentru custodia celor doi copii al cuplului Prigoană, Mihai Maximus (5 ani) şi Eduard Gabriel (2 ani).

Mai mult: Bogătaşii din România s-au pus pe divorţat l Unii au făcut circ de zile mari, alţii şi-au spălat rufele în familie – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro