Bodo s-a mutat cu familia la țară. Cum este noua viață a artistului

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 22 iulie 2021, 16:33

Bogdan Marin (53 de ani), cunoscut drept Bodo, solistul trupei Proconsul, s-a mutat cu familia în Argeș. Artistul a părăsit definitiv Capitala și a început o viață nouă, alături de soția sa Loredana Preda (30 de ani) și de fiii lor, în Dobrești-Argeș.

„Bucureşteni fiind, când am dat noi de gustul libertăţii, am decis să rămânem definitiv în Dobreşti-Argeş. Dar nu ne-am mulţumit să fim ca la televizor, ci am decis sa ieşim din casă şi să facem lucruri bune pentru comunitate, atât pentru copii, cât şi pentru părinţi. Am închiriat fosta discotecă din sat şi am transformat-o în atelier de joacă. Învăţam copiii să fie adulţi responsabili. Învaţă să gătească, să dăruiască, să lege prietenii sănătoase, să fie altruişti, să-şi onoreze părinţii etc. Formăm caractere integre, acesta este motto-ul nostru. A fost Dumnezeu cu noi, că prea s-au legat toate“, a povestit soția artistului, potrivit adevărul.ro.

Bodo s-a mutat cu familia la țară. Cum este noua viață a artistului

Bodo s-a declarat și el foarte mulțumit de noul proiect în care se va implica trup și suflet.

„Nu aş fi putut face nimic fără ajutorul lui Dumnezeu şi al celor care au crezut în proiect. Sper să aibă viaţă lungă Atelierul de Joacă, să vină aici copii veseli şi dornici de prieteni“, spune muzicianul.

Citeşte şi: Raluca Bădulescu, apariție atipică în Ibiza. Cum s-a filmat jurata de la „Bravo, ai stil!”

Citeşte şi: Andreea Marin, trei rețete de preparate dietetice delicioase

Citeşte şi: Bodo de la Proconsul, dezvăluiri despre adopția copiilor lui

Citeşte şi: Regina Elisabeta a II-a se ține de glume. Ce a făcut suverana Angliei în timpul unui eveniment politic

Solistul trupei Proconsul, a suferit un infarct în vara anului 2020

Bodo mărturisea anul trecut că făcut un infarct miocardic.

„M-am simțit rău acum vreo trei săpătămâni. Am suferit un infarct miocardic acut. L-am dus pe picioare două zile jumătate. Am fost operat de urgență, apoi, angioplastie, mi-a fost desfundat vasul acela și mi s-au montat trei stenturi. M-am simțit foarte bine după aceea. Ieri am revenit la spital pentru al patrulea stent. După intervenția de ieri, s-a constatat că nu mai e nevoie de cel de-al patrulea stent, organismul a răspuns foarte bine la medicație și pentru că am lăsat țigările. Sunt fericit că m-am lăsat de fumat și mă simt foarte bine acum”, spunea atunci Bodo.

Bodo a cunoscut-o pe Loredana după divorţul de Ioana Băsescu, fiica cea mare a preşedintelui Traian Băsescu. Cei soi s-au căsătorit și au împreună doi băieți înfiați – Daniel, în vârstă de 8 ani, și Filip, de 9 ani. Solistul mai are un fiu din prima căsătorie, dar acesta s-a stabilit de câțiva ani în Statele Unite ale Americii.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!