Bernie Ecclestone, tată la aproape 89 de ani

Bernie Ecclestone, fostul șef din Formula 1, a devenit tată pentru a patra oară la aproape 90 de ani. Fabiana Flosi, soția în vârstă de 44 de ani, a dat naștere unui băiat.

Bernard “Bernie” Charles Ecclestone, administratorul drepturilor comerciale ale F1, a devenit pentru a patra oară tată, la o distanță de 65 de ani de la nașterea primului său copil.

Citește online gratuit numărul de iulie al revistei Unica

Soția lui Ecclestone, Fabiana Flosi, a dat naștere primului copil al cuplului în Elveția, acolo unde cei doi s-au și căsătorit în 2012. Băiețelul va primi numele Ace.

Bernie Ecclestone și soția sa, Fabiana Flosi la munte

Bernie Ecclestone și soția sa, Fabiana Flosi

“Totul a fost foarte uşor. În 25 de minute a venit pe lume”, a declarat proaspăta mămică. “Sunt atât de mândru!”, a spus și Bernie Ecclestone, care va împlini în octombrie 90 de ani.

Citește și: Augustin Viziru a devenit tată pentru prima dată. Actorul a publicat prima imagine cu fetița sa

Acesta este primul băiat al fostului șef din Formula 1. Mai are trei fete din căsătoriile anterioare: Deborah (65), din prima căsătorie, cu Ivy Bamford, Tamara (35) și Petra (31), din a doua căsătorie, cu Slavica Radici. Ecclestone are totodată cinci nepoţi.

După ce sociatatea americană Liberty Media a preluat Formula One Group, în 2017, Bernie Ecclestone a fost îndepărtat de la conducere. Pe vremea când era administratorul drepturilor comerciale, F1 a generat venituri de la 12 milioane de dolari la începutul anilor 90 până la 1,8 miliarde de dolari în 2014, bani proveniţi de la sponsori, televiziuni, organizatori de mari premii, turism şi merchandising, potrivit news.ro.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!