Beatrice Olaru, câștigătoarea sezonului 2 „Exatlon”, a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil

De Unica.ro, pe

Beatrice Olaru (33 de ani), câștigătoarea sezonului 2 „Exatlon”, este însărcinată cu al doilea copil. Antrenoarea de fitness și soțul ei, Alexandru Stănescu, mai au împreună o fiică, Ana Malvina, în vârstă de doar 10 luni. Invitată în platoul emisiunii „Vorbește Lumea”, Beatrice, care este însărcinată în 5 luni, a dezvăluit sexul celui de-al doilea bebeluș.

Beatrice Olaru, câștigătoarea sezonului 2 „Exatlon”, a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil

„Am foarte mare grijă la dulce, la zahăr. Am început să mă antrenez. Am control. E totul în regulă. Am foarte multă energie. Nu știu ce mă așteaptă în ultimul trimestru, dar acum profit că am energie și mă simt bine. Chiar sunt bine”, a explicat Beatrice Olaru, la „Vorbește Lumea”.

Beatrice Olaru, câștigătoarea sezonului 2 „Exatlon”, a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil

„Atât de rău îmi pare că este perioada asta nebună și că Alex, soțul meu, nu poate să meargă cu mine la control. Când mă duc acolo, mă duc cu mari emoții, dar când văd cum își pune mâinile după cap, cum se mișcă, cum dă din picioare. Mi se pare ireal că asta se întâmplă în pântecul meu”, a mai povestit.

Articolul cotinuă după recomandări

Citește și:

Lili Sandu, Silviu Țolu și fiul lor au COVID-19. „Febra lui Tomi ne cam dă bătăi de cap”

Fiica Marisei Paloma, infectată cu COVID-19 la doar 2 luni de la naștere. Cum se simte micuța

Mihaela Cernea ex-Class, agresată fizic de soț. Artista a obținut un ordin de restricție împotriva partenerului său

„Mi-e teamă de cum va fi bebelușul imediat când voi ajunge acasă. Mi-e teamă de colici, mă întreb dacă va plânge mult și mi-e teamă de nopțile nedormite. (…) Ne organizăm casa să ne mutăm. Suntem în amenajări cu noua locuință. O să fie mai mare și asta o să ne permită să avem mai multe ajutoare pentru când voi naște”, a completat.

„Va sta cu mine bebelușul după naștere, Ana deja doarme separat, din iulie 2021. Adoarme la 19:00 și se trezește la 8:00. Nu se mai trezește în timpul nopții”, a adăugat sportiva.

„E băiat! Da, ne-am dorit un băiețel! Am făcut și tehnic ce a trebuit. Ne-a spus doamna doctor ce avem de făcut, am pus în practică și a ieșit!”, a mai spus.

„Avem o listă cu nume, dar nu ne-am hotărât. Eu îmi doresc Alexandru, pentru că așa îl cheamă pe soțul meu, dar el nu este încântat de idee. Mi-aș dori să fie cu A, la fel ca la Ana. Îmi mai place numele Anton, dar și Ivan”, a mai dezvăluit sportiva.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!