Basistul trupei Maroon 5 a fost arestat pentru violenţă domestică

De Unica.ro pe
Mickey Madden, basistul trupei Maroon 5, a fost arestat la Los Angeles. Acesta a fost acuzat de violență domestică și a fost eliberat după ce a plătit o cauțiune de 50.000 de dolari. 

Mickey Madden, în vârstă de 41 de ani, ar fi lovit-o pe partenera sa de viață, potrivit Poliției, însă identitatea victimei nu a fost dezvăluită imediat. Artistul a fost nevoit să plătească o cauțiune în valoare de 50.000 de dolari pentru a fi eliberat. Acesta nu a comentat incidentul.

„Suntem profund mâhniţi de vestea aceasta dezamăgitoare. Pe măsură ce vom afla mai multe detalii, vom analiza serios problema”, a transmis purtătorul de cuvânt al grupului Maroon 5.

Citește online gratuit numărul de iulie al revistei Unica

Basistul trupei Maroon 5 a mai fost arestat

Nu este pentru prima oară când basistul are probleme cu legea. Acesta a mai fost arestat în 2016, după ce a fost acuzat că i-a dat unui bărbat o fiolă de cocaină. Incidentul s-a întâmplat într-un bar din New York, dar Madden a negat acest lucru. Ulterior, acuzațiile au fost retrase, iar membrul formației Maroon 5 a fost condamnat la o zi în folosul comunității.

Mickey Madden a înființat trupa de pop rock împreună cu solistul Adam Levine și Jesse Carmichael, în 2001, la Los Angeles, pe vremea când erau colegi de liceu. În formație au rămas doar membri fondatori, Madden și Levine. Li s-au alăturat James Valentine (voce, chitară), PJ Morton (clape), Matt Flynn (tobe).

Citește și: Ce a declarat Adam Levine despre performațele sexuale ale Mariei Sharapova

Trupa a lansat cinci albume de studio, debutul discografic – ”Songs About Jane” (2002) – fiind vândut în peste 10 milioane de copii, în întreaga lume. Cel mai recent material discografic al grupului, ”V”, a fost lansat în august 2014. Maroon 5 a cântat în finala Super Bowl din 2019, alături de Travis Scott.

De-a lungul vremii, grupul a câștigat patru premii Billboard, trei premii Grammy şi un MTV Video Music Award. Acesta a susținut un concert în România pe 5 iunie 2016, în Piața Constituției din București. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul turneului european de promovare a albumului ”V”.

Sursă foto: Profimedia

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro