Adam Levine, de la Maroon 5, gest uluitor pentru cântăreața româncă ucisă în Florida

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 14 iunie 2016, 18:23
Adam Levine, solistul binecunoscutei trupe Maroon 5, care a concertat și în România, a decis să facă un gest mare pentru tânăra cu origini românești care a fost împușcată după ce a susținut un concert în Florida, Statele Unite ale Americii.

Între Levine și Christina Grimmie, tânăra cu origini românești, fostă participantă la ”Vocea Americii” împușcată vineri seara, în timpul unei sesiuni de autografe, s-a legat o frumoasă prietenie în urmă cu doi ani, când fata l-a ales pe solistul trupei Maroon 5 să o antreneze.

Solistul a sunat-o pe mama Christinei și i-a spus că îi va plăti el funeraliile fiicei ei. Vestea a fost dată chiar de fratele artistei, Marcus, pe un site de socializare.

Citește și: Sia, Rihanna, Maroon 5 vor concerta în România

”Am aflat azi dimineață că Adam a sunat-o pe mama și s-a oferit el să plătească înmormântarea surorii mele. Un prieten mi-a spus acum puțin timp că și pe site-ul gofundme s-au strâns 100.000 de dolari pentru ea. Nu pot exprima în cuvinte ceea ce simt”, a scris Marcus pe contul lui de socializare.

 

Tatăl  vitreg al Selenei Gomez, Brian Teefey, care era și managerul chrsitinei de doi ani ed zile, a explicat într-o postare pe facebook cât de greu le-a fost rudelor tinerei să o susțină pentru ca ea să-și vadă visul împlinit: acela de a deveni o cântăreață cunoscută în întreaga lume. Astfel, bărbatul a decis să-i ajute familia, și așa greu încercată, și a creat o campanie de strângere de fonduri pe site-ul gofundme.org, în cadrul căreia au fost strânși peste 100.000 de dolari.

Între timp însă, solistul de la Maroon 5 a luat decizia de a ajuta și el familia Christinei, anunțând că va plăti costurile cu înmormântarea.

Frumoasa Christina Grimmie, în vârstă de 22 de ani, a fost împușcată vineri seara într-un mall din Florida, în timpul unei sesiuni de autografe, după ce susținuse un concert. Bărbatul care a ucis-o avea 27 de ani și, conform informațiilor oferite de poliție, era un fan de-al Christinei, cu probleme psihice. De altfel, înainte să ajungă poliția, tânărul s-a împușcat și el.

Grimmie avea rădăcini românești, mai exact străbunica ei s-a născut în România. Fata participase în 2014 la concursul Vocea Americii și l-a avut ca antrenor pe Adam Levine, care a ajutat-o să ajungă până în finală, unde s-a clasat pe locul 3. Show-ul a fost rampa de lansare în lumea muzicii pentru Grimmie, de al cărei nume auziseră cântăreți cunoscuți de peste Ocean. Mulți dintre soliștii cunoscuți care îi iubeau vocea cântăreței cu origini românești au postat mesaje de condoleanțe pe paginile lor de socializare. Printre aceștia se numără: Blake Shelton, Selena Gomez, Demi Lovato, dar și modelul Hailey Baldwin.

Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!