Avantajul pe care îl au Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla în cursa de la America Express

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Marți, 17 ianuarie 2023, 17:33

Mai sunt doar câteva zile până la premiera reality-showului de la Antena 1. Ovidiu Buta și Joaguin Bonilla fac echip la America Express, emisiunea care debutează pe 15 ianuarie.

Cursa care se întinde pe un traseu de peste 7.000 de kilometri, îi va purta pe concurenți prin Mexic, Guatemala și Columbia. După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care urmează acest itinerar, anunță televiziunea într-un comunicat.

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, avantaj în America Express

Dintre cele 9 echipe de vedete care pornesc pe Drumul Aurului, cea formată din stilistul Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla a intrat în America Express cu un aparent avantaj: Joaquin este originar din Mexic.

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla în cursa de la America ExpressIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

America Express este, însă, competiția care reușește să-i provoace, să-i scoată din zona de confort și să-i ducă dincolo de limitele personale pe toți concurenții.

Citește și: Jean Gavril, despre experiența America Express: „Să ai un pat devenise un lux”

Joaquin recunoaște că întreaga experiență l-a surprins cu totul, chiar dacă inițial a crezut că este cumva pregătit pentru întâlnirea cu Mexicul, țara sa natală.

”Am descoperit lucruri care nu știam că există. Niște locuri despre care n-am auzit în viața mea! Acum, ca mexican, nu am niciun prieten sau rude care au văzut ce am văzut eu în Mexic!”, a spus concurentul de la America Express.

Provocările cele mai mare pentru concurenții de pe „Drumul Aurului”

Una dintre experiențele noi, care a dat măsura puterii lor de adaptare, a fost autostopul – un test foarte stresant, care, în cazul lor, a însemnat mai multe camionete decât ar fi preconizat.

”Când te uiți la TV, America Express nu pare un show făcut între două hoteluri. Dar nici nu credeam că va fi între două camionete sau două case care stau să cadă pe noi! Am învățat să trăim, să dormim, să mâncăm, să ne spălăm în camionete! Din trei mașini luate la autostop, două erau camionete”, a povestit Ovidiu Buta.

Citește și: Gina Pistol, despre revenirea la America Express: „Îmi e al naibii de dor”. Mesajul Irinei Fodor pentru vedeta de la Antena 1

Cât privește alte situații inedite cu care s-au confruntat, Ovidiu Buta spune că a fost surprins de puterea lui de a convinge niște străini să îi ajute în diverse misiuni.

”Descoperi în tine lucruri pe care nu știai că le ai. Să le relaționezi atât de ușor cu niște străini, să îi convingi să facă lucruri, să le ceri să facă anumite lucruri și ei să te asculte. Asta mie mi se pare cea mai mare descoperire raportată la propria persoană.”, a spus stilistul.

Cine sunt concurenții de la America Express

  • Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru
  • Andreea Bălan și Andreea Antonescu
  • Puya și soția lui, Melinda
  • Cătălin Bordea și Nelu Cortea
  • Stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla
  • Jean Gavril și fratele lui, Dinu
  • Cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh
  • Gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar
  • Bie Adam, una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din mediul on-line, și mama ei, Mihaela.

Întreaga aventură America Express începe la Antena 1 cu premiera maraton: duminică, 15 ianuarie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 16, 17 șI 18 ianuarie, de la 20:30.

Sursa fotografii: Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!