Ariana Grande susține că universul complotează împotriva ei

De Oana Savin pe
Ariana Grande crede că universul complotează împotriva ei și totul a pornit de la hit-ul „Not Tears Left To Cry”, care l-a înfuriat.

În ultimii doi ani, Ariana a trecut prin mai multe clipe dificile, iar acum simte că totul îi merge rău.

Făcând referire la piesa „No Tears Left To Cry”, Grande a afirmat că sentimentul din spatele versurilor acestui cântec au înfuriat universul, întrucât încă din luna aprilie se confurntă cu mai multe dezamăgiri și suferințe.

Într-o nouă postare pe Twetter, cântăreața a scris: „Vă amintiți când spuneam că nu mai am lacrimi să plâng și universul a fost HAAAAA credeai tu”.

Încă de când a lansat această piesă, Ariana s-a despărțit de logodnicul ei, comediantul Pete Davidson. Despărțirea s-a produs la doar câteva săptămâni după tragica moarte a fostului iubit al artistei, rapperul Mac Miller, care a decedat în urma unei supradoze.

La începutul acestui an, starul a izbucnit în lacrimi când a retrăit atacul terorist de pe Manchester Arena, când un sinucigaș cu bombă a ucis 22 de persoane șa concertul ei din mai 2017.

Oamenii sunt afectați în permanență de astfel de lucruri. Schimbă totul”, a spus Grande în luna august a acestui an.

Imediat, fanii ei au început să îi trimită mesaje de susținere, precum: „Da, dar te-a transformat în persoana care ești astăzi, mereu crescând și înflorind” sau „fiecare lacrimă pe care o verși te face mai puternică”.

Recent, Ariana a apărut în show-ul lui Ellen DeGeneres, unde și-a lansat noul single, „Thank u, next”, care este un tribut adus foștilor ei iubiți.

Citește și: Michael Buble nu se mai retrage din muzică. Ce surpriză le-a pregătit fanilor

Citește și: Chris Martin s-a simțit „complet inutil” după despărțirea de Gwyneth Paltrow

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Gossip Girl se întoarce! HBO pregătește un spinoff al celebrei serii

Gossip Girl se întoarce! HBO pregătește un spinoff al celebrei serii