Antonia mărturisește fără probleme: „Eu iau haine și de la second hand”

De Unica.ro, pe
Antonia se numără printre cele mai iubite vedete autohtone, dar și printre cele mai apreciate pentru stilul vestimentar. Artista recunoaște că îi place să se îmbrace mai mult sport, deși prin natura meseriei trebuie să adopte și ținute elegante, însă mărturisește fără probleme că nu toate hainele din garderoba ei sunt de firmă.

Într-un interviu acordat pentru emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show, de la Antena 1, Antonia a vorbit deschis despre stilul ei și despre magazinele de unde-și face cumpărăturile. „În mare, îmi place să fiu sport, mă simt cel mai bine sport și lejer, dar îmi place să fiu și feminină, știu că mulți oameni mă preferă feminină. Eu mă simt cel mai bine sport, în trening. Nu mai am loc de haine, că are și Alex haine multe. Hainele de la băieți le refolosesc. Eu iau și haine de la locuri vintage și de la second hand, care mi se par mai cool”, a spus cântăreața, citată de Libertatea.

Antonia este una dintre vocile pop pe val la ora actuală în România. A debutat în 2010, imediat după ce s-a întors în țară. Artista a crescut în Statele Unite ale Americii și s-a iubit cu un italian, cu care a fost și căsătorită, Vicenzo Castellano. Din relația lor a rezultat o fiică, Maya. Relația cu actualul ei partener, Alex Velea, a început în 2013. Ei au împreună doi băieți, Dominic și Akim.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!