Annes se căsătorește după 20 de ani de relație

De Mădălina Manole pe
Annes și partenerul său de viață, Dan Anghel, își fac planuri de căsătorie. După o relație de aproape 20 de ani, cei doi au decis că este momentul să o oficializeze.

Annes, în vârstă de 42 de ani, nu s-a gândit la căsătorie până acum: „Ne-am cunoscut în timpul unui turneu susținut de Doru Octavian Dumitru. Locuim împreună de 18 ani, dar nu ne-am gândit la căsătorie. Pur și simplu amândoi am fost implicați în diverse proiecte și nu am găsit timpul necesar pentru organizarea unei nunți. Funcționăm ca o familie, iar părinții noștri au încetat să ne mai întrebe când ne vom căsători”, – a declarat Annes pentru Click.

Annes și logodnicul său se vor muta în casă nouă. „Vrem să organizăm o petrecere de casă nouă și poate chiar atunci să facem și cununia civilă. Nu am luat încă nicio decizie în acest sens. În privința nunții, ne dorim ca anul viitor să reușim să organizăm un eveniment mare și frumos. În prima fază vom căuta un local, apoi ne vom gândi la restul detaliilor. Încă nu am anunțat pe nimeni și credem că va fi o surpriză pentru familie și prieteni care nu se mai așteaptă la o asemenea veste. Sigur vor crede că e o glumă”, – a mai povestit Annes, pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro