Andreea Marin te învaţă să faci acasă laptele de migdale

De Geo Berciu pe

Andreea Marin se numără printre vedetele care s-au luptat cu kilogramele în plus, iar de când a scăpat de acestea, alimentaţia este un punct foarte important pentru ea.

Printre numeroasele alimente sănătoase pe care Andreea Marin a învăţat să le folosească la clinica din Turcia este şi laptele de migdale.

„La Bodrum am învăţat o mulţime de lucruri bune, de la reţete care să înlocuiască mâncărurile nocive, cu prea mult zahăr sau cu chimicale, până la felul în care îmi pot planta singură, în pământ organic, anumite legume sau verdeţuri din care gătesc apoi sau fac sucuri cu un conţinut bogat în minerale, enzime, vitamine. Am învăţat să găsesc înlocuitori, de exemplu beau lapte de migdale pe care îl fac singură în câteva minute, e atât de gustos şi nu ai nevoie de nimic altceva decât de un pahar mare de migdale proaspete ţinute în apă o noapte, de un blender şi eventual sirop de agave, dacă îl vrei îndulcit natural”, povestea Andreea Marin într-un interviu.

Zilele acestea, vedeta a revenit pe pagina ei de Facebook cu îndemnul de a folosi acest minunat ingredient, extrem de benefic pentru organism. „Pentru mămici şi pitici, deopotrivă, laptele de migdale e o varianta gustoasă şi sănătoasă, mult mai hrănitoare decât laptele la cutie din hypermarket. Laptele se face foarte simplu acasă (…) După gust, puteţi adăuga şi puţină miere, scorţişoară sau goji, se găsesc în orice supermarket şi în România. Fructul de goji este produs de o plantă originară din Himalaya, considerată un izvor de sănătate şi folosită de mii de ani de către terapeuţii tibetani şi chinezi. Fructele goji conţin o bogăţie de antioxidanţi, menţin şi întăresc sistemul imunitar şi cresc nivelul de energie al organismului (de bază sunt vitaminele A şi C, seleniul, fierul, potasiul, zincul şi calciul).

Întorcându-mă la laptele de migdale ca variantă mult mai sănătoasă decât laptele la cutie din comerţ, îl puteţi combina cu cereale bogate în nutrienti; fiecare alege după gustul său”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro