Andreea Marin şi Ştefan Bănică sar în ajutorul unei fetiţe de 6 ani

De PR pe

Andreea Marin Bănică sare în ajutorul unei fetiţe de doar şase ani, care are nevoie de o operaţie pe cord deschis, şi organizează un maraton muzical miercuri seară în Club Tribute din Bucureşti.
Începând cu orele 20, pe scena renumitului club vor urca artişti mari precum Ştefan Bănică Jr, Gabriel Cotabiţă, Dan Bittman, Paula Seling, Nicola, Nico şi Jukebox.
Fiecare va susţine câte un recital live pentru mai bine de 500 de spectatori. Biletele pentru acest maraton muzical costă 70 de lei, pot fi achiziţionate pe loc la intrarea în club, iar toate încasările vor fi donate Fundaţiei „Preţuieşte Viaţa” în scopul sprijinirii cazului micuţei Moira Isabel.
Andreea Marin şi Ştefan Bănică sar în ajutorul unei fetiţe de 6 aniFetiţa suferă de o boală rară şi foarte grea, trăieşte doar cu mama ei care îi este alături 24 de ore din 24.
 
Pentru că este un eveniment caritabil, nu se vor acorda invitaţii gratuite.
Evenimentul din Club Tribute este primul din seria “Muzică pe cord deschis”, care va sprijini, cu ajutorul unor artişti şi spectatori inimoşi, copiii aflaţi în situaţii dificile.
 
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro