Andreea Marin şi iubitul ei au sărit cu paraşuta de la 3500 de metri

Frumoasa Andreea Marin a trăit emoţii intense! Diva a sărit cu paraşuta de la 3500 de metri pentru filmările noii sale emisiuni de la TVR, „Preţuieşte viaţa”. Tuncay Ozturk a încercat şi el senzaţiile extreme, aparte de acest proiect!

Andreea Marin şi iubitul au sărit cu paraşuta

Andreea Marin a continuat filmările pentru promo-ul noii sale emisiuni de la TVR. De această dată, frumoasa Andreea s-a urcat în avion, cu sprijinul Romanian Parachute Association, pentru a sări în gol de la 3500 de metri altitudine. A fost pentru prima dată în viaţă când a făcut acest gest, descriind experienţa drept “senzaţională”.
Andreea Marin şi iubitul ei au sărit cu paraşuta de la 3500 de metri
“N-am să uit uşor ziua de azi. A fost minunat să zburăm deasupra norilor la peste 3500 de metri altitudine, să sar în gol şi să simt ideea de zbor şi de adevărată libertate. Dacă mi-a fost frică? Cine spune că nu i-ar fi, cred că minte! Mi s-a tăiat respiraţia de emoţie, dar mi-au curs lacrimile şi de bucurie pentru că atingeam pur şi simplu cerul cu mâna.
Am coborât primii 1500 de metri fără a avea paraşuta deschisă cu peste 200 de kilometri la oră în aproape 30 de secunde. Adrenalină curată! Următorii 2000 de metri i-am coborât cu ajutorul paraşutei plutind aşa cum nici măcar în vis nu mi-am putut imagina”, a declarat Andreea Marin, în exclusivitate pentru Agenţia de Presă Mondenă.
Andreea Marin şi iubitul ei au sărit cu paraşuta de la 3500 de metri
Filmările fac parte din show-ul „Preţuieşte viaţa”, ce va fi difuzat la TVR, în fiecare weekend, în Prime Time. Vor fi de fiecare data trei ore de transmisie live în cadrul cărora se vor prezenta oameni valorosi, divertisment de calitate şi vor fi oferite motive reale de a privi viaţa cu optimism şi bucurie.
De remarcat este faptul că partenerul Andreei Marin, Tuncay Ozturk, a sărit, la rândul lui, cu paraşuta, însă doar din curiozitate, fără a fi implicat în noul proiect al vedetei de televiziune.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!