Andreea Marin, dezvăluiri șocante: “Mi-au scos 800 de grame de tumoră“

De Mădălina Manole, pe
Andreea Marin a trecut printr-o perioadă delicată. Fosta prezentatoare de televiziune a fost suspectă de cancer în urmă cu un an de zile, iar acum a găsit puterea să vorbească despre experiența care-i putea schimba radical destinul. 

Andreea Marin, în vârstă de 44 ani, a făcut o declarație care a șocat pe toată lumea. Cu toate că se știa că vedeta a avut niște probleme de sănătate la finele anului trecut care au implicat și o operație, nimeni nu și-a imaginat că, de fapt, a fost suspectă de cancer: Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru. Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist. Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit, de o rară calitate umană. Am căpătat încredere cunoscând mulți pacienți ce au trecut prin mâinile lui și mi-am spus că aici, acasă, vreau să mă operez și eu. Problema mea de sănătate a implicat riscuri, dar Dumnezeu a fost cu mâna pe umărul meu și îi mulțumesc. A existat chiar și riscul extrem de incomod al unui răspuns nefavorabil în urma biopsiei realizate în timpul operației, dar mă bucur nespus că sunt sănătoasă astăzi, recuperarea merge bine, am scăpat de disconfortul de zi cu zi din zona cervicală, am reînceput să merg la antrenamentele de sport și mă simt din ce în ce mai bine”, – a povestit Andreea Marin pentru click.ro.

Andreea Marin a mărturisit că extirparea tumorii nu a fost cel mai greu moment, ci așteptarea rezultatului biopsiei: “Am trecut printr-o bopsie. Am fost unul dintre pacienţii norocoşi. Am avut doar de extirpat ceva. Alţii nu sunt aşa norocoşi. Eu sunt un om puternic, mă ştiţi doar, dar aşa e, aşteptarea te omoară. E greu de descris în cuvinte ce simţi în acele momente, până vine rezultatul. Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoră. Aveam cocoaşa aceea în spate, care crescuse din senin”, – a mai spus Andreea Marin pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!