Andreea Bălan, şedință foto periculoasă cu un șarpe de 40 de kilograme

De pe

Cu ocazia aniversării unui an de existenţă a revistei Nails Aesthetics, Andreea Bălan a fost protagonista primei ședinţe foto din domeniul de estetică a unghiilor din România.
În cadrul acesteia, Andreea Bălan a pozat alături de un șarpe de 40 de kilograme, reptila care patronează anul 2013, potrivit calendarului chinezesc. Andreea Bălan a dat dovadă de mult curaj acceptând această provocare, deoarece un șarpe de asemenea dimensiuni este foarte dificil de controlat. În timpul realizării fotografiei pentru coperta revistei, șarpele s-a încolăcit în jurul ei, moment care a necesitat intervenția dresorului pentru a nu pune în pericol viaţa artistei.
Într-un final, Andreea Bălan  a reușit să îmblânzească reptila, realizând o serie de imagini incendiare, ce pot fi admirate în cadrul unui cover story prezentat în revista Nails Aesthetics.

Andreea Bălan a pozat în ipostaze inedite și senzuale, prezentând  tendințele anului 2013 în nail art și abordând o serie de modele de manichiură preferate de vedetele de la Hollywood. Manichiură metalică cu imprimeuri de şarpe, unghii de catifea decorate cu 100 de cristale swarovski, caviar manicure – sunt doar câteva dintre design-urile şi tehnicile pe care le-a experimentat Andreea Bălan în cadrul şedinţei foto.
Pe lângă acestea, materialul prezintă preferințele în materie de manichiură ale Andreei Bălan atât în viața cotidiană, cât și în cadrul evenimentelor speciale – concerte, filmări, turnee.  Artista a dezvăluit condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească un salon de înfrumuseţare pentru a deveni favoritul ei.

Cover story-ul cu Andreea Bălan poate fi admirat în ediţia din decembrie a revistei Nails Aesthetics, distribuită în reţeaua națională de presă Inmedio&Relay şi în mediul online.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

INNA, apariție hot pe coperta revistei Unica iulie 2019

INNA, apariție hot pe coperta revistei Unica iulie 2019