Andreea Bălan, şedință foto periculoasă cu un șarpe de 40 de kilograme

De pe

Cu ocazia aniversării unui an de existenţă a revistei Nails Aesthetics, Andreea Bălan a fost protagonista primei ședinţe foto din domeniul de estetică a unghiilor din România.
În cadrul acesteia, Andreea Bălan a pozat alături de un șarpe de 40 de kilograme, reptila care patronează anul 2013, potrivit calendarului chinezesc. Andreea Bălan a dat dovadă de mult curaj acceptând această provocare, deoarece un șarpe de asemenea dimensiuni este foarte dificil de controlat. În timpul realizării fotografiei pentru coperta revistei, șarpele s-a încolăcit în jurul ei, moment care a necesitat intervenția dresorului pentru a nu pune în pericol viaţa artistei.
Într-un final, Andreea Bălan  a reușit să îmblânzească reptila, realizând o serie de imagini incendiare, ce pot fi admirate în cadrul unui cover story prezentat în revista Nails Aesthetics.

Andreea Bălan a pozat în ipostaze inedite și senzuale, prezentând  tendințele anului 2013 în nail art și abordând o serie de modele de manichiură preferate de vedetele de la Hollywood. Manichiură metalică cu imprimeuri de şarpe, unghii de catifea decorate cu 100 de cristale swarovski, caviar manicure – sunt doar câteva dintre design-urile şi tehnicile pe care le-a experimentat Andreea Bălan în cadrul şedinţei foto.
Pe lângă acestea, materialul prezintă preferințele în materie de manichiură ale Andreei Bălan atât în viața cotidiană, cât și în cadrul evenimentelor speciale – concerte, filmări, turnee.  Artista a dezvăluit condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească un salon de înfrumuseţare pentru a deveni favoritul ei.

Cover story-ul cu Andreea Bălan poate fi admirat în ediţia din decembrie a revistei Nails Aesthetics, distribuită în reţeaua națională de presă Inmedio&Relay şi în mediul online.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro