Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Laurențiu Reghecampf după stabilirea pensiei alimentare pentru Bebeto. „Va ajunge rău, veți vedea!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 11 august 2022, 17:09

În urmă cu câteva zile, vineri, 22 iulie, Tribunalul Ilfov a decis ca Laurențiu Reghecampf să plătească lunar o pensie alimentară de 2.000 de euro pentru Bebeto, băiatul pe care îl are cu Anamaria Prodan. Decizia a venit după ce fostul antrenor al Univeristății Craiova a făcut un apel împotriva deciziei pin care urma să fie obligat să dea o treime din veniturile lunare copilului. Laurențiu Reghecampf a semnat recent cu o echipă din Azerbaidjan, Neftchi Baku, pentru un salariu de 40.000 de euro.

Decizia judecătorilor de a stabili o cotă fixă de 2.000 de euro și nu o treime din salariul fostului soț pentru pensia alimentară a lui Laurențiu Jr. a iritat-o pe Anamaria Prodan, care a venit cu o replică acidă. Impresara nu este de acord cu cele stabilite în instanță

Cere judecătorilor să stabilească cât să plătească pensie pentru copilul lui? Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! I-am spus și eu, și copiii, că este binevenit acasă să-și vadă copiii sau să-i ajute când și cu cât vrea! 

Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum și cât poate. Ok, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei?! 

Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea mai contează 2000 euro? E tragicomic! Din toate punctele de vedere.  Va ajunge rău cu tot ce face. Veți vedea traseul lui în foarte scurt timp. Tot ce am construit pentru el în 16 ani, a demolat inconștient în doar doi ani! Treaba și problema lui! 

Eu nu am treabă cu așa ceva. Avocatul meu se ocupă de tot. Mă lasă rece tot ce face. Eu îmi cresc copiii mândră cu capul sus și îi cresc în demnitate – a declarat Prodan, pentru click.ro.


Citeşte şi: Alina Pușcaș, refuzată de o agenție de modele din cauza vergeturilor. „Nu voiam să deschid subiectul, dar o fac”

Citeşte și: Nadine, indignată că Marina Almășan i-a luat apărarea lui George Buhnici. „M-a lăsat mută!”

Citeşte şi: Marina Almășan, după ce s-a spus că i-a luat partea lui Buhnici: „Îmi cer iertare față de femeile plinuțe afectate de poziția mea”

Citeşte şi: Gabriela Cristea și-a făcut o nouă intervenție estetică. „E singurul loc care îmi dă bătăi de cap!”

Impresara a lansat un atac și la adresa actualei partenere de viață a lui Laurențiu, femeia care în urmă cu cteva luni i-a adus pe lume un copil antrenorului.

Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Laurențiu Reghecampf după stabilirea pensiei alimentare pentru Bebeto. "Va ajunge rău, veți vedea!"

Nu de mine strigă lumea că-s damă  de companie, nu cu mine pune lumea video penibile, nu cu mine sunt pe piață poze pornografice. Așa că e viața și treaba lui! Niciodată a noastră. Îndemn copiii să-l ierte și să-l sune. Dacă vrea să-i ajute bravo lui, dacă nu treaba lui. Pentru mine e mort și îngropat Reghecampf. Nu mă interesează nici să-i pronunț numele – a completat Anamaria Prodan. 

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!