Ultimii trei concurenţi la „Dansez pentru tine”

De Cristina Popa pe

Iuliana Luciu, Anamaria Ferentz şi o jumătate din trupa Deepcentral, Doru Todoruţ, au întregit numărul vedetelor care , începând cu 19 martie, vor fi prezenţi pe ringul…
… celui de-al IX-lea sezon, „Dansez pentru tine”.

Timp de o săptămână organizatorii unuia dintre cele mai de succes show-uri TV din România au dezvăluit treptat numele celor opt concurenţi care, în mai puţin de 3 săptămâni ne vor demonstra talentul, dăruirea şi ambiţia de care dau dovadă, direct pe ringul viselor.

Astfel, Cătălin Botezatu, Diana Dumitrescu, Dragoş Bucurenci, Cătălin Moroşanu, Andreea Spătaru, Iuliana Luciu, Anamaria Ferentz şi Doru Todoruţ vor lupta alături de partenerii lor pentru soluţionarea unui caz social.

În timp ce unii sunt mai modeşti sau emoţionaţi, nou veniţii par foarte entuziasmaţi, gata să înfrunte orice provocare.

„Am urmărit majoritatea ediţiilor anterioare şi m-am văzut acolo de multe ori. Nu neg ca îmi doream să dansez pentru cineva care are nevoie de ajutor, să învăţ cu această ocazie atâtea stiluri de dans şi să accept o asemenea provocare. Îmi place să dansez, îmi place concurenţa, provocarea şi adrenalina. Şi înainte de acestea, îmi place să fac un bine dacă îmi stă în putere” menţionează Doru Todoruţ pe site-ul competiţiei…

… în timp ce Anamaria Ferentz mărturişte: „Îmi place la nebunie să dansez! Dansez de mică, nu la categoria profesionişti dar, dansul este una din pasiunile mele! Dansul este strâns legat de muzică şi cum muzica e viaţa mea, iubesc tot ce are legătură cu muzica, adică viaţa în sine!”.

Cât despre sora Nicoletei Luciu, Iuliana Luciu, deşi sezonul trecut a mai a dansat pe ringul viselor pentru a ajuta un caz social din afara concursului, la fel ca şi Diana Dumitrescu şi Iuliana este emoţionată la ideea că emisiunea este în direct:

„Am emoţii, pentru că este o competiţie, pentru că este un început, dar mai ales pentru că totul se întâmplă în direct. Nu este ca la filmările pentru serial, când ai greşit, ai bâlbâit o replică, mai tragi o dublă, aici trebuie să iasă din prima, iar pentru asta trebuie foartă multă muncă şi concentrare.”.

Foto: Mediafax

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro