Alina Sorescu şi Jamie Oliver se întorc!

De Unica.ro pe

La TVR 2 grila de toamnă aduce în acest sezon multe programe în premieră: seriale, documentare şi emisiuni, care vor debuta pe micul ecran treptat, pe parcursul următoarelor săptămâni.
Pe lângă un serial de comedie nou – „Berlin, Berlin” şi o emisiune-satiră despre societatea actuală manipulată prin televiziune – „SAT TV”, te vei putea bucura de o listă întreagă de filme artistice: de dragoste, aventuri, comedii, thrillere, drame sau SF. Printre titlurile lunii octombrie se numără: „Dicţionarul iubirii”, „Călătorie în timp”, „Până la capătul lumii” sau „Ia-o de la capăt”.
Tot în această lună, Alina Sorescu cu ai ei invitaţi revin in faţa ta, în emisiunea „Întâlnire pe 2” difuzată de luni până vineri, iar de pe 30 octombrie, în fiecare vineri, Jamie Oliver se întoarce cu un nou sezon în premieră pentru România: „Jamie, ministrul hranei sănătoase”.
Pasionaţii de sport se vor putea bucura de transmisiuni de la cele mai importante evenimente sportive – de la rugby, handbal, volei, la fotbal, polo şi baschet.
În afară de toate aceste noutăţi, grila de toamnă aduce emisiunile tradiţionale ale postului cu noi sezoane, precum „D’ale lu’ Mitică”, „Pescar Hoinar”, „În numele victimei”, „Operaţiuni Speciale”, „Atenţie, se cântă!”, „Timpul chitarelor”, „Muzică şi Muzichie”.
Demnă de semnalat este prima ediţie a emisiunii „Liber pe contrasens”, din 10 octombrie care, de la ora 10.35, o va aduce pe actriţa Maia Morgenstern în rolul unei mame a doi băieţi ce trăiesc drama respingerii de către societatea modernă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro