Alexia Eram, apariție îndrăzneață în mediul online

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 09 martie 2022, 15:21

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, celebrată pe 8 martie, Alexia Eram (21 de ani) a publicat în mediul online două fotografii în care poartă un outfit foarte îndrăzneț.

Alexia Eram, apariție îndrăzneață în mediul online

În imagini, tânăra apare într-un sutien transparent din dantelă neagră, fustă argintie decupată în laterale și cizme stil cowboy. Alexia și-a accesorizat ținuta cu bijuterii aurii.

În cea mai mare parte, imaginile au stârnit reacții pozitive în rândul comunității Alexiei, urmăritorii comentând: „Wow! Ești minunată! Și în formă!; Superbă!; Ești drăguță!”. Printre mesaje s-au strecurat însă și critici: „Nimeni nu contestă faptul că ești o fată foarte frumoasă… dar unele poze nu sunt puse unde trebuie. Mama ta este un exemplu…; Asta era bună pentru ziua bărbatului. Astăzi este despre decență”.

Alexia Eram, apariție îndrăzneață în mediul online

Alexia este fiica Andreei Esca (49 de ani) și a soțului ei, Alexandre Eram (51 de ani). Cuplul mai are un fiu, Aris Melkior, în vârstă de 18 ani.

Alexia Eram, despre presiunea faptului că este fiica Andreei Esca: „E super greu”

În iunie 2021, în podcastul Laurei Giurcanu, Seencer, Alexia a vorbit despre presiunea faptului că este fiica Andreei Esca.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Videoclip adorabil cu fiica Andreei Esca din copilărie. Alexia Eram a împlinit 21 de ani

Cum își câștigă Alexia Eram banii: „Chiar dacă ești fata Andreei Esca, dacă nu ești bun, nu reușești!”

Alexia Eram, despre relația cu Mario Fresh: „Iubesc și îmi place să primesc iubire”

„Pe de o parte este un lucru bun, pentru că m-a ajutat în ce fac eu acum. Nu știu dacă aș fi ajuns atât de departe dacă nu aș fi fost fiica Andreei Esca. Dar, pe de o parte știu că, dacă nu aș fi muncit și nu aș fi făcut real ceva interesant, chiar dacă aș fi fost fiica Andreei Esca, oamenii nu erau obligați să-mi urmărească activitatea”, a explicat.

„Pe de altă parte, da, e super greu, pentru că tot timpul o să fiu fiica Andreei Esca, orice aș face. Poate nu neapărat pentru generația asta, dar celelalte generații mă asociază doar cu fiica Andreei Esca. Trebuie să am grijă la tot ce fac, pentru că știți că mama are o imagine super curată”, a continuat.

„Încerc să am grijă la tot ce fac, la toate pozele pe care le postez, tot conținutul meu din social media. Nu pot să fiu la fel de liberă cum sunt alți creatori de conținut. Oricum nu aș fi făcut mari chestii. Pur și simplu trebuie să am grijă la ce postez și la cum vorbesc, pentru că știi cum se preia orice. Mama, până acum, nu a prea avut nimic în presă așa mai negativ, să zicem”, a mai spus Alexia Eram atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!