Adela Popescu a revenit la „Vorbește lumea”. Anunțul surpriză făcut de vedetă

De Unica.ro, pe

Adela Popescu a revenit, joi, în platoul emisiunii „Vorbește lumea”. Vedeta nu a venit singură, ci alături de Keo, cântărețul împreună cu care a lansat o nouă piesă, numită „Fără tine „. Cei doi artiști au povestit în cadrul emisiunii de la Pro TV despre cum au ajuns la această colaborare.

Adela Popescu a dezvăluit că a ajuns să lanseze piesa alături de Keo, după ce un prieten comun al celor doi le-ar fi recomandat să facă acest lucru. Avanpremiera melodiei a avut loc miercuri, iar videoclipul oficial al piesei a fost lansat în direct în ediția de joi a emisiunii de la Pro Tv.

Adela, din nou în platoul de la „Vorbește lumea”

„Ne-a adus împreună un prieten comun. El a ascultat varianta demo în studio și a zis: „nu ar fi tare să faci piesa asta cu Adela?” și așa am ajuns aici”, au spus cei doi.

Adela Popescu și Keo au spus că piesa pe care au lansat-o poate fi considerată o romanță, însă una extrem de actuală.

„E un fel de romanță, e pe genul șlagăr, dar fără să fie bătrânicios”, a spus Keo, în timp ce Adela a completat în glumă: Poți spune și așa, poțispune astfel de m-ai ales pe mine”

Adela Popescu a revenit la "Vorbește lumea". Anunțul surpriză făcut de vedetă
Adela Popescu în platoul emisiunii

Adela Popescu și Radu Vâlcan, părinți pentru trei copii

Vedeta Pro Tv a povestit că s-a ]ntors recent dintr-un citybreak din Atena, acolo unde a fost însoțită de soțul ei, Radu și cei trei copii ai lor.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a treia oară pe 11 iulie 2021. Prezentatoarea TV a dat naștere unui fiu. Cuplul mai are împreună doi băieți, Alexandru (6 ani) și Andrei (3 ani). 

Citește și: Adela Popescu, neînțelegeri cu Radu Vâlcan: „Cabral, numai tu ești de vină”

Adela Popescu a revenit la "Vorbește lumea". Anunțul surpriză făcut de vedetă
Adela Popescu și familia ei

Sursă fotografii: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!