ADDA se luptă cu o alergie severă: „De 4 luni mă lupt”

De Unica.ro, pe

În mediul online, ADDA (28 de ani) a dezvăluit că de patru luni se luptă cu o alergie severă. Artista a luat un medicament care conținea, printre altele, și un antibiotic la care ea este alergică.

ADDA se luptă cu o alergie severă: „De 4 luni mă lupt”

„Într-un fel, mă bucur că mi s-au declanșat toate alergiile astea încrucișate. Am aflat lucruri noi despre mine. Eu credeam că sunt sănătoasă, până când mi-am făcut niște analize de care nici n-am auzit înainte.

Cred că era momentul să fac o schimbare în viața mea. Mă simt mult mai bine și știu ce am de făcut. A fost nevoie să mă dau cu capul ca să mă trezesc la realitate și să-mi dau seama că, dacă corpul ăsta nu primește combustibil bun, nu are cum să reziste în timp.

ADDA se luptă cu o alergie severă: „De 4 luni mă lupt”

Vă urăm sănătate și să aveți grijă de voi. Mergeți la nutriționist dacă vreți să slăbiți. Să vă faceți analize. Nu vă luați după toate dietele minune, pentru că degeaba suntem slabe, dacă nu suntem sănătoase”, a declarat solista în mediul online.

Fotografia cu erupția artistei o găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

„Nopți nedormite, mâncat foarte haotic și nesănătos. Nu consumam suficiente lichide, stres, pastile pentru orice, mâncat zahăr în exces pentru că nu aveam energie. Oboseală, un cumul de factori …

Cireașa de pe tort – am luat o pastilă care conținea antibiotic – eu nu știam asta. S-a dovedit că eram alergică. Toate au condus la asta. De 4 luni mă lupt cu toată nebunia”, a mai spus.

ADDA și soțul ei, Cătălin Rizea, s-au căsătorit în anul 2016. Împreună au un fiu, Alexandru, în vârstă de 3 ani. Cuplul deține împreună o firmă de care se ocupă în mod egal. Perechea are un studio de înregistrări intitulat Baladda Records.

Cătălin Ionuț Rizea a devenit treptat managerul și impresarul Addei, iar, datorită colaborării lor profesionale, cei doi petrec foarte mult timp împreună. Au participat împreună în show-ul Asia Express, iar pe cont propriu, Cătălin a făcut parte și din competiția culinară Chefi la cuțite.

Foto: Instagram

Citește și:

ADDA s-a fotografiat nemachiată. „Azi am curaj să-mi arăt fața imperfect de perfectă”

Artista Kaira și-a pierdut mama: „Am simțit pur si simplu că mi-a ieșit sufletul din corp”

Paula Chirilă a spus ce diagnostic a primit după ce a fost preluată de ambulanță din platoul unei emisiuni TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!