Actorul Aaron Paul din serialul „Breaking Bad”, tată pentru a doua oară

De Unica.ro, pe

Actorul Aaron Paul (42 de ani) din serialul „Breaking Bad” și soția lui, actrița și regizoarea Lauren Parsekian (35 de ani), au devenit părinți pentru a doua oară. Perechea mai are o fiică, Story Annabelle Paul, în vârstă de 4 ani. Aaron și Lauren formează un cuplu din 2011 și sunt căsătoriți din 2013.

Actorul Aaron Paul din serialul „Breaking Bad”, tată pentru a doua oară

„Omulețul meu. Ryden Caspian Paul. Sunt atât de fericit că ai venit pe lume, băiețelul meu frumos. Promit să te fac mândru, micuțule. Ne-am bucurat de acest băiețel întreaga lună și simțim că a venit în sfârșit momentul să vă împărtășim nașterea lui. Te iubim nesfârșit!”, a scris actorul pe Instagram, în dreptul a trei fotografii alb-negru cu fiul lui, Ryden.

În martie 2020, despre soția lui, Aaron spunea: „Lauren mi-a schimbat complet viața, mi-a salvat viața. Este epitomul bunătății, speranței și iubirii”.

Actorul Aaron Paul din serialul „Breaking Bad”, tată pentru a doua oară

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Actorul Hugh Jackman iubește de mai bine de 26 de ani aceeași femeie, cu 13 ani mai în vârstă decât el

David și Victoria Beckham, jefuiți în timp ce se aflau în casă cu fiica lor de 10 ani

DJ-ul Tiesto și soția lui, modelul Annika Verwest, urmează să devină părinți pentru a doua oară

Jessie J a dezvăluit că a pierdut o sarcină. „Să rămân însărcinată a fost un miracol în sine”

„Rolul de tată m-a schimbat în mod clar. Să ai un copil este lucrul cel mai similar magiei pe care-l poți experimenta. Înțeleg de ce oamenii se grăbesc să-și întâmpine copiii când vin de la școală. Nu vrei să pierzi niciun moment”, a completat.

„Este important să ai momente în familie, momente tată-fiică, momente mamă-fiică. Ai nevoie de momente intime. Nu uit unde a început totul, cu Lauren adică, deci prețuiesc și acest lucru”, mai spunea în noiembrie 2019, într-un alt interviu.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!