5 vedete care au lucrat ca profesori. Ce au predat

De Geo Berciu, pe
Înainte să devină celebri şi bogaţi, o serie de vedete de al Hollywood şi-au câştigat existenţa ca profesori, predând diverse discipline.

Este cazul lui Sting, de exemplu, a lucrat ca profesor de engleză şi de fotbal înainte să aibă succes ca muzician. Înainte de a deveni cunoscut, Sting a predat la şcoala din cadrul Mănăstirii St. Catherine, iar aprtea interesantă este aceea că renumitul cântăreţ ear atunci singurul profesor se sex masculin din instituţia de învăţământ.

sting-profesor

Cu mama profesoara de pian, nu este de mirare că Sheryl Crow i-a moştenit pasiunea pentru muzică, dar şi meseria. Imediat după ce a terminat studiile muzicale la Universitatea din Missouri, ea a ales să predea întâi la o şcoală elementară şi să cânte doar în weekend-uri. După ce a cântat ca backing vocal pentru staruri precum Michael Jackson sau Stevie Wonder, Sheryl a căpătat destulă încredere în ea, iar succesul nu s-a lăsat aşteptat.

sheryl-crow

O lume întreagă îl cunoaşte pe Gene Simmons, membru al trupei Kiss, datorită machiajului extravagant şi a costumaţiilor pe măsură, însă puţini ştiu că, înainte să devină o legendă, artistul era un profesor care nu ieşea cu nimic din tipare la o şcoală primară.

Gene-Simmons-profesor

Autoarea seriei „Harry Potter”, JK Rowling, a lucrat ca profesoară de engleză în Portuglia şi se pare că activitatea ei a inspirat-o. J. K. Rowling, care înainte de a-şi publica romanele din seria „Harry Potter” era o mamă singură ce trăia din ajutorul social, a strâns o avere de aproximativ un miliard de dolari, potrivit revistei Forbes. Totodată, J.K. Rowling este considerată una dintre cele mai influente femei britanice.

JK-Rowling-profesor

Un caz mai special este al soţului lui Kim Kardashian, Kanye West, care a ajuns profesor la facultate, anul trecut, fără voia lui. După ce a bătut un fotograf, judecătorii l-au obligat să presteze 250 de ore în folosul comunităţii, aşa încât celebrul rapper a încercat postura de profesor la Trade Technical College, din Los Angeles, unde le-a vorbit studenţilor depre modă.

Kanye West_profesor

(Sursa foto: Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!