5 vedete care refuză să-şi facă operaţii estetice

De Geo Berciu, pe Ultimul update Joi, 26 martie 2015, 22:24
Fabrica de vise a Hollywood-ului se bazează pe frumuseţe şi perfecţiune, de aceea nu este de mirare că marea majoritate a vedetelor au trecut pe la medicul estetician. Există însă şi excepţii, care sunt mulţumite cu aspectul lor şi au refuzat operaţiile estetice.

Scarlett Johansson are un chip de o frumuseţe rară, iar este conştientă de darul cu care natura a înzestrat-o. Nu este de mirare că vedeta a fost extrem de deranjată atunci când tabloidele au scris despre operaţia pe care şi-ar fi făcut-o la nas. Revoltată, Scarlett a dat în judecată publicaţiile respective şi a fost tranşantă în declaraţii: „Categoric nu cred în operaţiile estetice. Nu vreau să ajung o cotoroanţă. Nu ar fi deloc amuzant”.

Scarlett-Johansson-operatii-estetice

În 2011, Kate Winslet îşi unea forţele cu colegele sale Emma Thompson şi Rachel Weisz pentru a înfiinta un grup special care milita contra tendinţei generale printre starurile de la Hollywood de a-şi face operaţii estetice. „Nu voi face niciodată astfel de operaţii. Ele sunt împotriva moralei mele, împotriva felului în care m-au crescut părinţii mei şi împotriva a ceea ce eu consider o frumuseţe naturală. Sunt o actriţă, nu vreau să-mi înghet expresia feţei”, declara atunci Kate Winslet.

Kate-Winslet-operatii-estetice

Sofia Vergara, cu bustul generos şi formele-i voluptoase, a stârnit numeroase zvonuri privind operaţiile estetice efectuat, nefondate însă. Actriţa a povestit că atunci când avea 14 ani şi-ar fi dorit o operaţie de micşorare a sânilor, pentru că erau prea mari pentru vârsta ei, însă, între timp, s-a împăcat cu corpul ei: „Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat, sunt mândră de corpul meu, aş fi ipocrită să mă plâng că oamenii se uită la mine doar pentru cum arăt”.

Sofia-Vergara-operatii-estetice

La rândul ei, actriţa Salma Hayek s-a declarat în mod public împotriva operaţiilor estetice. „Cred că fiecare femeie are dreptul de a lupta pentru a-şi păstra frumuseţea. Dar operaţiile estetice au devenit un fel de uniformă a unei generaţii. Iar ele (operaţiile estetice, n.r.) nu sunt neapărat frumoase. Nu este ceva ce ţine de riduri, pur şi simplu ele nu te fac frumoasa”, a declarat Salma Hayek într-un interviu acordat revistei Allure.

Salma-Hayek-operatii-estetice

„Nu sunt drăguţă, dar sunt autentică”, este sloganul actriţei Anne Hathaway, care a mărturisit că nu ar apela niciodat la operaţiile estetice. „Cred că am nişte trăsături foarte ciudate”, spune ea referindu-se la ochii şi buzele cam mari pentru faţa ei mică. „Dar este în regulă, pentru că autenticitatea este mult mai importantă”.

Anne-Hathaway-operatii-estetice
(Sursa foto: Northfoto, Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!