Blestemul din familia lui Florin Călinescu. Vărul acestuia s-a sinucis | Ştiri, Vedete | Unica.ro

Blestemul din familia lui Florin Călinescu. Vărul acestuia s-a sinucis

O altă tragedie cumplită zguduie familia lui Florin Călinescu. Vărul său, Ion Sorescu, s-a sinucis la vârsta de 61 de ani, împlinind parcă un blestem, având în vedere că nu este primul caz de sinucidere din familia prezentatorului TV.

Vărul primar al lui Florin Călinescu s-a sinucis, iar cadavrul atârnat de ștreang a fost găsit întocmai de către unul dintre cei trei fii ai săi, nepoți ai juratului de la emisiunea Uite cine dansează. Din păcate, medicii chemați la fața locului nu au mai putut face nimic altceva decât să constate decesul. Cauza care l-a îndemnat pe acesta să apeleze la gestul radical nu se cunoaște sau nu a fost făcută publică. Tatăl lui Florin Călinescu și mama lui Ion Sorescu au fost frați.

Florin Călinescu trece printr-o perioadă destul de dificilă, având în vedere că zilele trecute omul de televiziune tocmai făcuse pomana de 5 ani a fiului său, Luca. Acesta, de asemenea, a decis să-și pună capăt zilelor prin spânzurare. Luca avea 24 de ani cand s-a sinucis și trecea printr-o perioadă depresivă.

Amintim că în 2005, soția lui Florin Călinescu, Ana Maria, se stingea din viață ca urmare a unui cumplit diagnostic de cancer.

Citește și – Don Baxter s-a logodit. Cine este aleasa inimii sale

Citește și – Vești bune! Gabriela Cristea revine la TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: