Surpriza neașteptată de care au avut parte doi pompieri când au cerut nota de plată într-un restaurant

De Amelia Matei pe 28 decembrie 2017
Tim Young și Paul Hullings, doi pompieri din statul american New Jersey, au mers într-o cafenea imediat ce au ieșit din tura de noapte. Acolo și-au comandat un mic dejun consistent și foarte multă cafea, pentru că ultimele 12 ore și le-au petrecut stingând focul de la un depozit.

Când a venit momentul să plătească consumația, cei doi pompieri au avut parte de o surpriză neașteptată. În loc de nota de plată, Tim și Paul au primit o scrisoare emoționantă din partea chelneriței care i-a servit.

„Astăzi fac eu cinste cu micul dejun. Vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți! Pentru că ne salvați ori de câte ori avem nevoie de ajutor și că alergați spre locurile din care alții fug. Indiferent de situație, voi sunteți întotdeauna puternici și curajoși. Vă mulțumesc pentru munca depusă în fiecare zi”, se arată în bilețel.

Chelnerița care a scris acest mesaj se numește Liz Woodeard și are 24 de ani. Impresionat de gestul ei, Tim Young a postat o imagine cu bilețelul pe o rețea de socializare și i-a mulțumit tinerei pentru bunătatea ei.

Mai mult, cei doi pompieri au decis să meargă acasă la Liz Woodeard pentru a le mulțumi personal părinților ei pentru educația pe care i-au dat-o. Așa au aflat că tatăl tinerei, Steve, este paralizat, iar familia Woodeard se chinuie din greu să plătească tratamentul de care are nevoie bărbatul.

Tatăl paralizat are nevoie de un microbuz special pentru a se putea deplasa, al cărui cost se ridică la 25.000 de dolari. Tim și Paul au decis să ajute la îndeplinirea visului lui Liz și au inițiat o campanie umanitară pe Internet, pentru cumpărarea microbuzului necesar.

„Am primit ajutorul de la un om care are nevoie de el mai mult decât noi”, a declarat Paul Hullings.

În doar câteva zile, cei doi pompieri au reușit să strângă mai mult decât suma pe care și-au propus-o, iar Liz a fost emoționată până la lacrimi de gestul lor.

„Pur și simplu nu am cuvinte. Servindu-i pe acești domni din contul meu, m-am așteptat cel mult la un zâmbet prietenesc. Ceea ce au făcut ei pentru mine este o adevărată minune”, a spus Liz Woodeard.

Citește și – Era însărcinată și servea la mese, dar o simplă notă de plată i-a schimbat viața

Citește și – A lăsat mașina parcată în fața restaurantului, după ce consumase alcool. A doua zi a găsit un bilet impresionant atașat de parbriz

Foto – Shutterstock

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional