Mario Iorgulescu și-ar fi revenit complet. Unde s-ar afla acesta

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 13 februarie 2020, 11:29
Mario Iorgulescu și-ar fi revenit complet și ar fi fost externat din spitalul din Italia în care a fost transferat după accidentul din septembrie 2019. Potrivit Playtech.ro, tânărul în vârstă de 24 de ani ar locui într-o vilă în care a mai stat pe perioada studenției.

În septembrie 2019, Mario Iorgulescu a provocat un accident în care un bărbat de 24 de ani, tată a doi copii, și-a pierdut viața. Și fiul lui Gino Iorgulescu a fost grav rănit, fiind internat la un spital din Capitală. Dar fiindcă starea sa nu era una deloc bună, familia a decis să îl transfere la un spital din străinătate.

Acum, se pare că Mario și-a revenit și a fost externat. Impact.ro scrie că tânărul locuiește în prezent într-o vilă și are o asistentă personală.

La începutul acestui an, după apariția unor zvonuri referitoare la internarea lui Mario într-un spital de elită din Milano, avocatul familiei Iorgulescu a transmis un comunicat în care dădea câteva detalii despre ceea ce se întâmplă acesta.

Fără a răspunde în mod punctual tuturor informațiilor false prezentate, facem doar unele precizări:

1. Iorgulescu Mario nu a fost niciodată internat în spitalul San Raffaele, unitatea medicalăprezentată ca fiind „a bogătașilor”, ci într-un spital de stat la sectia „terapie intensivă”

2. În prezent, Iorgulescu Mario se află în continuare internat urmând tratamentul specific leziunilor suferite, fiind sub supraveghere medicală continuă, recuperarea acestuia reprezentând scopul principal al familiei.

3. Organele de urmärire penalä au fost si sunt informate în legătură cu starea medicală a pacientului în vederea realizärii procedurilor judiciare în concordantă cu circumstantele specifice cauzei.

4. Transferul domnul Mario lorgulescu în Italia a reprezentat o operatiune impusă de situatia medicală critică a acestuia si cu scopul salvării vieții. Transferul nu a impietat si nu impietează asupra desfășurării ulterioare a procedurilor judiciare în mod corespunzător, având în vedere apartenenta statului italian la Uniunea Europeană

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!