Cauza morții lui Costin Mărculescu, descoperită la autopsie. De ce boli suferea artistul

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 12 iunie 2020, 12:04
Medicii legiști de la INML care i-au făcut autopsia lui Costin Mărculescu au aflat de ce boli suferea artistul și cum a survenit decesul acestuia. Ce informații dezvăluie certificatul de deces.

Costin Mărculescu a fost găsit mort în locuința sa, după ce vecinii au alertat Poliția. Trupul neînsuflețit al actorului a fost dus la INML unde medicii legiști au efectuat necropsia pentru a afla cauza morții acestuia. Se pare că artistul a încetat din viață după ce a suferit un infarct cardio respirator acut. Bolile care stau în spatele acestui deznodământ, descoperite la autopsie și menționate în certificatul de deces, sunt miocardofibroza și ateroscleroza aorto-coronariană, potrivit Spynews.

Citește și: Costin Mărculescu, ignorat de prieteni. Ce poveste tristă a scos la iveală Codrin Ștefănescu

Urmează să fie făcute publice și rezultatele testelor toxicologice, cele care vor determina dacă actorul a consumat alcool sau substanțe interzise sau dacă a luat anumite medicamente înainte de a muri.

Detalii despre moartea lui Costin Mărculescu

Vestea că actorul Costin Mărculescu a murit a fost dată în noaptea de 10 spre 11 iunie 2020, dar după cum a fost găsit trupul artistului de polițiști, se pare că acesta murise cu câteva zile înainte. Întrebată despre moartea lui Costin Mărculescu, prietena sa bună, Mara Bănică, a mărturisit că știa faptul că acesta avea probleme cu inima. Același lucru a fost confirmat și de fosta iubită a actorului, care a făcut dezvăluiri șocante despre perioada în care cei doi formau un cuplu.

Citește gratuit ediția de iunie a revistei Unica

Din dezvăluirile prietenilor, Costin Mărculescu nu avea doar probleme cardiace, ci avea datorii, iar din cauza asta intrase în depresie. Moartea fulgerătoare a artistului a readus în atenția publică și modul în care Cristina Țopescu a murit. Acestea sunt, în opinia multora, două morți trase la indigo.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!