De ce să încerci o periuță de dinți sonică

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 09 iunie 2016, 15:10

Toată lumea își dorește un zâmbet frumos, dar puțini sunt cei care știu că sănătatea, și implicit aspectul dinților noștri, nu depind doar de pasta de dinți pe care o folosim. Dincolo de faptul că e indicat să optăm pentru o pastă de dinți bună, tehnica de periere a dinților este esențială.

Periuța de dinți sonică, secretul unui zâmbet impecabil

Când vine vorba despre tehnica de periere a dinților, o periuță sonică ne poate ajuta foarte mult. Periajul manual este eficient doar atunci când este executat corect, ca mișcări și ca durată. Din păcate, puțini dintre noi știu cu adevărat ce presupune acest lucru. Și mai puțini sunt cei care au timpul sau răbdarea necesare.

O periuță de dinți sonică face toată treaba rapid și perfect în locul tău, deci poți fi sigură că periajul va fi corect.

Comparativ cu periajul manual, folosirea unei periuțe sonice înseamnă, în primul rând, un periaj corect. O periuță electrică de ultimă generație execută perfect mișcările de periere recomandate de medicii stomatologi, fără niciun efort suplimentar. De exemplu, periuța electrică Philips Sonicare ajunge la mai multe vibrații în două minute, decât o periuță manuală într-o lună.

În plus, acțiunea unei periuțe electrice împinge fluidul în spaţiile interdentare adânci şi de-a lungul gingiei, îndepărtând placa bacteriană interdentară, dar și pe cea formată de-a lungul liniei gingivale. Mai mult decât atât, avantajele folosirii ei includ albirea vizibilă a dinților, gingii mai sănătoase, dar și eliminarea petelor.

Tehnologia de ultimă generație, garanția dinților sănătoși

Cele mai noi și mai performante periuțe electrice au la bază o tehnologie sonică de ultimă generație, care curăță într-un mod dinamic, efectuând până la 62.000 de mișcări de periere pe minut, lucru imposibil de obținut cu o periuță manuală.

Numărul impresionant de vibrații pe , dar și faptul că periuțele electrice moderne execută perfect, și fără niciun ajutor suplimentar, mișcările recomandate de medici, face din acestea adevărați aliați al dinților sănătoși și al zâmbetelor irezistibile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!