Soția lui avea nevoie de un rinichi, însă el a ales să-l doneze altcuiva! Ce s-a întâmplat după ce a făcut asta

De Amelia Matei, pe
Cea mai neagră zi din viața unui american avea să vină o dată cu momentul în care a aflat că soția lui este grav bolnavă. Aceasta avea nevoie urgentă de un rinichi, iar un transplant i-ar fi salvat viața. Însă bărbatul, originar din Boston, a ales să doneze unul dintre organe unui străin.

Când Anthony, un american din Boston, a aflat că soția lui, Jennifer, suferă de insuficiență renală, iar rinichii ajunseseră deja să nu mai funcționeze, având nevoie urgentă de un transplant, vestea a căzut ca un fulger asupra lui. Din dorința de a face tot posibilul pentru a-și ajuta consoarta, omul a făcut analize, pentru a afla dacă el este un donator compatibil. Din păcate nu a fost așa, însă Anthony nu a renunțat la intenția de a dona un rinichi. Bărbatul s-a oferit să dea o șansă la viață altei persoane, compatibile cu el. A găsit pe cineva în statul Washington, iar imediat după ce a făcut acest gest incredibil, ceva miraculos s-a întâmplat.

Citește și: Cum și-a schimbat viața o femeie care a fost diagnosticată cu cancer pulmonar

La câteva zile, a început un proces de schimb de organe între mai multe state. Astfel, un donator a trimis un rinichi în Pennsylvania, unde găsise un pacient compatibil, de aici s-a găsit unul un organ care a ajuns în Oklahoma, astfel că o persoană de aici, compatibilă cu Jennifer, a putut trimite un rinichi în Boston.

Gestul lui Anthony i-a inspirat pe cei trei oameni din state diferite pentru a face bine, salvând, în mod indirect, viața soției sale. Jennifer se poate bucura acum de o viață normală alături de familia ei datorită faptului că Anthony a ales să ducă binele mai departe, dacă pentru ea nu a putut fi o salvare.

Citește și: A vrut să-și facă fosta iubită geloasă. Răspunsul ei a devenit viral

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!