Cât costă operaţiile estetice

De Erika Chivu, pe

Dacă vrei să scapi de un complex mai vechi sau să rezolvi problemele apărute odată cu vârsta, chirurgia estetică ar putea fi soluţia. Află cât costă şi unde se pot face operaţiile cele…
… mai cunoscute.

Operatia de mărire a sânilor, 2300 – 3900 de euro

Intervenţiile cele mai cerute de femei sunt cele asupra sânilor, care pot fi măriţi, micşoraţi sau ridicaţi. Preţurile variază în funcţie de operaţia dorită şi clinica aleasă.

O mărire de sâni, care necesită implanturi de silicon, costă de la 2300 euro la centrul Madestetic din Arad, iar la Clinica dr. Doboş din Galaţi, preţurile variază între 2500 şi 3000 de euro, în functie de mărimea şi tipul implanturilor. În Bucureşti, la clinica Pro-Estetica, aceeaşi operaţie costă între 3000 şi 3900 de euro.

Micşorarea sânilor, care nu necesită implanturi, este puţin mai iefitină. La clinica dr. Niţescu din Bucureşti plăteşti 1800-2200 de euro, la dr. Doboş 1600-1800 de euro, iar la clinica Bioterramed, operaţia costă 8400 de lei.

Pentru un lifting mamar preţurile sunt asemănătoare cu cele ale micşorării.

Liposucţia, până la 1500 de euro pe zonă

O altă operaţie foarte cerută de femei este liposucţia, care te scapă de depozitele de grăsime fără a fi nevoită să ţii cure de slăbire istovitoare. Preţul unei astfel de operaţii depinde de zona cu probleme. În general, tariful se stabileşte pe o zonă şi se fac reduceri pentru două sau mai multe zone operate. Tariful clinicii dr. Doboş este de 600 euro pe o zonă, dar dacă vrei să-ţi operezi talia, abdomenul şi coapsele vei plăti între 1200 şi 1400 de euro.

La Bioterramed, preţul pe zonă este de 800 lei, iar la Efigia plăteşti 1500 de euro pe o singură zonă, urmând ca a doua zonă operată să coste 200 de euro.
Dacă la nivelul abdomenului există şi un exces de piele, liposucţia nu va fi de ajuns şi probabil că esteticianul îţi va recomanda o abdominoplastie, prin care se îndepărtează şortul abdominal. Această interventie este mai dificilă, motiv pentru care şi preţul este mai mare. 2000-2400 de euro costă o abdominoplastie la clinica dr. Niţescu, în timp ce la Bioterramed preţul este de 10.500 lei.

Până 3000 de euro pentru un chip tânăr şi frumos

 
Conform specialiştilor, în topul preferinţelor feminine se afă şi rinoplastia, adică diversele intervenţii asupra nasului.

Dacă vrei un nas mai mic şi mai feminin, la clinica Dr. Doboş Galaţi vei plăti 1300-1800 de euro în funcţie de particularităţile cazului. La Bucureşti, preţurile pleacă tot de la 1300 de euro, dar pot ajunge până la 2800, la clinica Pro-Estetica, în timp ce la clinica Efigia, din Băneasa, o rinoplastie porneşte de la 1200 şi poate ajunge până la 1800 de euro.

Citeşte în pagina următoare despre liftingul facial, chirurgia genitală şi costurile suplimentare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!