Mastectomie: Tatuaj medicinal în loc de implanturi mamare

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:49

După o mastectomie, pacientele diagnosticate cu cancer la sân au opţiunea unei operaţii de reconstrucţie mamară. Dar multe femei se tem de noi operaţii, îşi fac griji pentru aspectul cicatricilor şi multe pur şi simplu refuză implanturile mamare.
Din păcate, multe femei nu îşi permit o operaţie de reconstrucţie mamară după o mastectomie şi de multe ori, acesta este un proces lung, care implică mai multe intervenţii costisitoare şi înfricoşătoare pentru femeile deja speriate de diagnosticul iniţial îngrozitor.
Mastectomie: Tatuaj medicinal în loc de implanturi mamare
Cancerul la sân are o incidenţă tot mai mare în rândul femeilor din lumea întreagă şi astfel au apărut diverse trenduri în materie de recuperarea post mastectomie.
Una dintre aceste alternative sunt tatuajele medicinale, tatuaje menite să acopere cicatricile, fără o intervenţie chirurgicală şi fără a lăsa urme ale bolii să întunece un viitor sănătos, fără cancer.
Tatuajele alese de femeile curajoase care au învins cancerul la sân şi au suferit o mastectomie reprezintă simboluri ale renaşterii şi feminităţii.
Multe aleg pasărea pheonix, care renaşte din cenuşă, altele optează pentru dragoni care scuipă foc şi înving orice greutate, orice boală, sau copaci înfloriţi, semn al revenirii la o viaţă normală după cancer.
Sursa foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2