(P)Doppelherz® aktiv OMEGA 3 + ANGHINARE

De pe

“Păzeste-ţi inima mai mult decât orice, căci din ea ies izvoarele vieţii!” spunea Solomon …
Regula de aur pentru o inimă sănătoasă, este menţinerea nivelui optim de cholesterol dar şi a unei digestii funcţionale.Acest lucru este posibil doar cu ajutorul acizilor graşi Omega 3 combinaţi cu extract de anghinare de la Doppelherz®aktiv.
Acizii graşi Omega 3  (acid eicosapentaenoic – EPA şi acid docosahexaenoic – DHA), care se găsesc în peştii grasi precum somonul,heringul sau macroul  conferă beneficii pentru sănătate ce nu se pot obţine consumând alte alimente.
Acizii graşi din uleiul de somon sunt acizi graşi polinesaturaţi care scad trigliceridele, reduc incidenta de apariţie a ritmurilor cardiace anormale, contribuie la reducerea presiunii sanguine şi îmbunatatesc reglarea coagularii sângelui, îmbunatatesc metabolismul glucozei şi insulinei, scad probabilitatea formarii cheagurilor sanguine, reduc procesele inflamatorii, sunt esenţiali în apararea organismului împotriva infectiilor, previn apariţia aterosclerozei. Uleiul de somon este indicat şi pentru sportivii cu activitate intensă, pentru persoanele care au în familie bolnavi cu diabet, cancer, boli cardiace, hipertensiune arteriala, accident vascular cerebral, infarct de orice fel. Foarte important este, de asemenea, limitare aportului de colesterol şi grăsimi şi aportul grăsimilor folositoare.
Cunoscuta la noi mai mult ca planta medicinala amara, in sudul si vestul Europei, anghinarea este un aliment uzual, mai ales in Grecia, Italia si Franta. Anghinarea este folosita de secole in tratarea unor afectiuni de ficat si rinichi, avand proprietatea de a mari secretia biliara si diureza, regland in acelasi timp procesul de formare a colesterolului. Paralel cu acest efect, extractul de anghiare are si insusirea de a diminua zaharul din sange dand bune rezultate in unele forme de diabet.

Vitamina B6 şi Acidul pantotenic sunt două vitamine din grupul Vitaminelor B, de care are nevoie organismul nostru pentru menţinerea unui metabolism normal, de cele mai multe ori, aportul de acid pantotenic nu este însă optim.
Capsulele de Doppelherz® aktiv Omega-3 + Anghinare conţin o combinaţie  unica  de 500 mg ulei de somon cu concentrat de anghinare obţinut din 4000 mg anghinare, plus vitamina B6 si acid pantotenic, necesare pentru menţinerea unui nivel scăzut al colesterolului şi o digestie uşoară.
www.doppelherz.ro
(P)Doppelherz® aktiv OMEGA 3 + ANGHINARE


Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro