Cura care te scapă de pietrele de la ficat

De Amelia Matei, pe

Poate ți se pare ciudat, dar unii specialiști susțin că și ficatul poate avea pietre. Vezi cum să le elimini și cum îl ajuți să funcționeze mai bine.

Specialiștii citați de healthy-holistic-living.com spun că pietrele se formează, de obicei, în jurul bacteriilor moarte și pot duce la apariția virusurilor, a chisturilor sau a paraziților. Pentru a preveni aceste probleme, sunt indicate curele de detoxificare. Cea a dr. Hulda Clark promite să îți curețe ficatul de pietre și să îmbunătățească digestia.

Înainte să o pui în practică, însă, este indicat să discuți cu medicul tău de familie. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau suferi de o boală cronică, nu încerca acest remediu.

Ingrediente necesare

Pentru a ține această cură ai nevoie de:

  • 4 linguri de sare amară nerafinată.
  • ½ cană de ulei de măsline presat la rece.
  • Sucul de la două grepfruturi.
  • O ceașcă cu capac.

Este recomandat să încerci această cură în weekend, pentru că te vei simți obosită și vei avea nevoie de odihnă. Înainte să te apuci de cură, mănâncă haine sărace în grăsimi, sucuri naturale, fructe și legume. Renunță la suplimente ori alte pastile, pentru că detoxificarea nu va mai avea efect. Pentru că medicul tău este singurul care îți poate spune dacă poți renunța la un tratament, este obligatoriu să discuți cu el despre cură.

Sursa foto: Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!