Care este cea mai periculoasă poziţie sexuală

De Geo Berciu pe
Dacă vă gândiţi că cea mai periculoasă poziţie sexuală este uan extremă, ei bine, vă înşelaţi. Cel mai recent studiu realizat de oamenii de ştiinţă din Brazilia au scos la iveală faptul că poziţia "femeia deasupra" este una care produce grave probleme medicale.

Potrivit specialiştilor, poziţia „femeia deasupra” este responsabilă de cele mai multe accidente în timpul actului sexual, în nu mai puţin de 29 % dintre cazuri semnalându-se fracturi ale penisului.

Explicaţia dată de oamenii de ştiinţă este aceea că fractura poate fi provocată de faptul că femeia controlează penisul cu întreaga ei greutate corporală. Dacă în cazul unei „penetrări greşite”, vătămarea şi durerea sunt minore în cazul femeii, în cazul bărbatului, rezultatele pot fi alarmante. Pacienţii care au trecut prin această dureroasă experienţă au povestit că au auzit un zgomot asemănător producerii unei fisuri, senzaţia de durere apărând după accident. Cei mai mulţi dintre ei au ajuns să primească ajutor medical în următoarele cinci-şase ore.

Studiul a fost realizat pe o durată de 13 ani, iar oamenii de ştiinţă au luat în calcul rezultatele medicale ale mai multor spitale din Brazilia. În urma cazurilor studiate, specialiştii nu au nici o îndoială: poziţia „femeia deasupra” este cea mai periculoasă poziţie sexuală.

(Sursa foto: Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro