7 semne că ești prea stresată

De Diana Zagrean, pe
Stresul ne face să ne pierdem cu firea, să părem mai bătrâni, mai obosiți și chiar ne îmbolnăvește. Dacă ai impresia că stresul face parte din viața ta și că persoana care te privește din oglindă ești tu, vezi dacă nu cumva privești în ochi doar stresul. Află care sunt cele 7 semne că ești prea stresată.

Fraze ca ”te sun când mă trezesc” te fac să tresari nervos și să îți frămânți mâinile în poală. Te întrebi non stop dacă o să fie la 10 dimineața, în jur de 12, oare e ok dacă stai cu mâna pe telefon? Dacă te sună când te-ai dus la baie și nu auzi apelul?

Nu înțelegi ce înseamnă să zaci la plajă să te relaxezi. Cum adică să stai degeaba? Cum să nu faci nimic ore întregi? Oare toți oamenii sunt așa leneși?

Te panichezi toată dacă auzi de la el că ”lasă relația să meargă și vedeți voi”. Adică până joi, nu? După aia stați și discutați despre viitorul relației voastre și te numește iubita lui oficială, nu-i așa?

Până și câinele tău are rezistență la calmante. Că sunt din plante sau vorbim de prozac și xanax contează mai puțin. De fapt, pastilele astea mici îți fac viața suportabilă. Oare nu ai nevoie de o pauză dacă viața pare greu de suportat?

Dacă ai văzut copii fumând în gangul liceului, ți-ai sunat părinții să vină să te ia din acel loc demonic. Nici acum, după atâția ani nu ești mai puțin înțepată când vine vorba de norme și reguli.

Dacă mergi la cineva acasă și are vase în chiuvetă, nu merită nici măcar atenția ta, ce să mai vorbim de dragoste.

Ori face toată lumea ca tine (mai ales el), ori au încurcat-o! Nu este vorba că ideile lor nu sunt bune, dar planurile tale par întotdeauna mai ușor de realizat și mai eficiente. Nu ai cum să nu alegi cea mai bună variantă. Adică a ta.

Sursa foto femeie stresată: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!