Roxana Ciuhulescu se căsătorește a doua oară. Cine este viitorul soț și ce părere are fiica sa

De Mădălina Manole pe 02 februarie 2018
Proaspăt divorțată, Roxana Ciuhulescu se pregătește din nou să ajungă la altar la brațul de iubitul său, Silviu Bulugioiu alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Roxana Ciuhulescu a divorțat anul trecut de Mihai Ivănescu, tatăl fiicei sale, Ana Cleopatra, după o căsnicie de 10 ani, iar anul acesta a spus da altui bărbat. Vedeta a fost cerută în căsătorie în prima zi a anului acesta, pe când se afla în Thailanda, acolo unde-și petrecea vacanța.

Roxana Ciuhulescu si Silviu Bulugioiu

Silviu Bulugioiu a fost președintele Comisiei de Off-Road din cadrul Federaţiei de Automobilism, actualmente preşedintele Clubului Off-Road Bucureşti CORB44 Adventure. Cei doi împărtășesc aceași pasiune pentru mașini și au lucrat împreună înainte de a deveni un cuplu.

Roxana Ciuhulescu SI FIICA SA, ANA CLEOPATRA

Roxana Ciuhulescu nu a luat, însă, decizia singură și nu ar fi răspuns un da atât de ferm, dacă fiica sa nu i-ar fi dat acceptul, relatează Libertatea. Ana Cleopatra, în vârstă de 9 ani, îl place pe viitor soț al mamei sale și nu pare absolut deloc deranjată să-i devină tată vitreg. În plus, mama vedetei TV este absolut încântată de noua relație a ficei sale și îi este recunoscătoare lui Silviu Bulugioiu, viitorul său ginere, pentru faptul că a fost alături de Roxana și a ajutat-o să depășească divorțul. În grupul lor de prieteni se zvonește deja că Roxana este însărcinată, însă zvonuriule nu au fost confirmate de cei doi.

Citește și – Dan Bittman, despre relația cu Mihaela Rădulescu: “Felix a sărit din stratosferă, dar eu am dus-o dincolo de nori”

Citește și – Cum își răsfață soțul Alessandra Stoicescu

Sursă foto: Instagram, Facebook

Ce vedete au acceptat provocarea #10YearChallenge

Ce vedete au acceptat provocarea #10YearChallenge