10 situaţii în care nu ar trebui să faci sex

De Stela Moisescu, pe

Orice lucru presupune riscuri, chiar şi o activitate care în mod normal îţi oferă numeroase beneficii, cum este sexul. Există situaţii delicate în care trupul spune „Da”,…
… însă tu ar trebui să spui „Nu”!

Iată care sunt riscurile pe care le presupune sexul (în afara celor medicale) şi care sunt cele 10 tipuri de sex contraindicate!

1. Sex cu fostul iubit

După cum spunea Samantha în celebrul serial „Sex and the City”, sexul cu fostul iubit nu are cum să aducă ceva bun: dacă a fost excelent, îţi pare rău că v-aţi despărţit, iar dacă nu ţi-a plăcut, te deprimi că l-ai încercat. Sexul cu fostul iubit poate redeschide răni pe care le credeai vindecate, de aceea este contraindicat.

2. Sex pentru a-l ţine lângă tine

Sexul de nevoie este sexy doar atunci când nevoia este una fiziologică. În rest, contextul este destul de trist. Să faci sex de teamă că te va înşela sau părăsi nu numai că este contraindicat, dar este şi ineficient.

Dacă este genul „acela” de bărbat, la un moment dat tot va primi o ofertă mai tentantă şi va călca strâmb. Decât să te întrebi ce să-i mai faci în dormitor, întreabă-te mai bine tu ce ai de câştigat din relaţia cu el.
 

3. Sex din milă

Mulţi bărbaţii exacerbează consecinţele nefaste ale faptului că nu fac sex atât de des pe cât îşi doresc. Cu greu găseşti un cuplu în care partenerii să aibă acelaşi libido, aşa că unele compromisuri sunt necesare.

Să faci sex însă de câte ori vrea el, fără să simţi nevoia este contraindicat. Iubitul tău ar trebui să îţi ofere şi spaţiu în care să ai ocazia să simţi că îl doreşti din nou. Dacă el este mereu dornic şi disponibil, e posibil să nu mai prezinte provocare. Învaţă să spui „nu” şi dă-ţi seama care sunt motivele refuzului.

4. Sex cu un bărbat care are iubită

Nu are sens să precizez de ce sexul cu un bărbat care este implicat în altă relaţie este contraindicat. Chiar dacă nu o mai iubeşte şi este disponibil emoţional, gândeşte-te că ea trăieşte cu iluzia că le merge bine. Atunci când faci sex cu iubitul altei femei, el o înşală pe ea cu tine, indiferent că mai ţine sau nu la ea.

5. Sex drept răsplată

Într-un studiu de amploare s-a descoperit că femeile fac sex din 237 de motive. În top nu se afla dorinţa fizică, ci sexul ca formă de răsplată. Cât de indicat este să faci sex cu iubitul tău din recunoştinţă? Nu foarte, mai ales dacă uiţi de propria plăcere în pat şi cauţi să-i îndeplineşti lui toate poftele.

Află pe a doua pagină alte cinci tipuri de sex contraindicate!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!