23 declaraţii despre sex ale vedetelor

De Stela Moisescu, pe

Jada Pinkett, soţia lui Will Smith oferă câteva sfaturi despre cum să îţi condimentezi viaţa sexuală: „Încercaţi sexul în afara dormitorului. Parcaţi maşina la marginea drumului… ieşiţi din rutină!”

Heidi Klum ne spune cum reuşeşte să aibă o viaţă sexuală activă împreună cu soţul ei, Seal, în ciuda programelor încărcate: „Pur şi simplu ne facem timp. Ne spunem ceva de genul- iubitule, ne vedem la 14.00 în podul casei, la 18.00 în şifonier…”

Poate că Eva Longoria Parker ar avea ce să înveţe de la Heidi Klum, având în vedere că ea şi soţul ei, Tony Parker nu fac sex decât în weekend.

Victoria Beckham face şi ea tot ce poate pentru a-i menţine interesul treaz celui mai sexy fotbalist: „În fiecare noapte mă urc în pat cu David Beckham, aşa că ar fi ciudat să vreau să dorm. Tind să intru în pat dezbrăcată, dar David mai obişnuieşte să îmi cumpere lenjerie sexy.” Să înţelegem că preferă să o vadă îmbrăcată?

Eşti curioasă cum reuşeşte Michael Douglas să încingă mereu atmosfera în dormitor cu Catherine Zeta-Jones, care este mai tânără cu 25 de ani decât el? Un singur cuvânt: Viagra! Iar actorul nu se jenează să recunoască faptul că pilula minune îl face să se simtă mult mai tânăr.

Atunci când nu sunt împreună, Mariah Carey şi soţul ei, Nick Cannon apelează şi ei la artificii, cum ar fi sexul la telefon, care precede partidele incediare de sex pe care le au când se revăd.

Drew Barrymore compară sexul la telefon cu alegerea de a te îmbrăca în culoarea portocalie „E ceva ce am încercat o dată şi mi-a plăcut, dar pe care nu l-aş transforma într-un ritual sexual.”

Cameron Diaz spune că dacă ai ca ritual sexul cu o altă femeie nu înseamnă că eşti lesbiană. „Sexualitatea şi iubirea sunt lucruri diferite. Pot fi atrasă de o femeie, fără să fiu îndrăgostită de ea. Iar dacă întreţin relaţii sexuale cu o femeie nu înseamnă că sunt lesbiană”, consideră actriţa.  

Rihanna nu ar putea să se mulţumească în pat doar cu atingerea unei femei, de vreme ce ea mărturiseşte că se simte satisfăcută doar cu un bărbat bine dotat: „Mărimea contează! Sigur, contează şi frumuseţea interioară, dar dacă nu ai cu ce jucărie să te joci, sexul nu are farmec.”

Halle Berry ar contrazice-o însă pe Rihanna, căci actriţa afirmă faptul că plăcerea ţine de experienţă: „Acum am orgasme mult mai intense decât cele de la vârsta de 22 de ani pentru că ştiu ce îmi place şi am curajul să iniţiez.”

Şi Nicole Kidman spune că sexul în prima căsnicie, cea cu Tom Cruise, era banal, în timp ce acum, cu soţul ei, Keith Urban, sexul este incredibil de periculos, dezvăluind că din viaţa lor sexuală nu lipsesc  fetişurile ciudate… care implică riscul de înec.

Într-un articol semnat Libertatea, vedetele autohtone dezvăluie cât de des fac sex, iar răspunsurile ne fac să fim sceptice sau invidioase. Cei mai activi în dormitor sunt Mihai Albu care face sex de 4-5 ori pe zi în concedii, Daniela Gyorfi care ajunge chiar şi la 3 partide pe zi, Alex Velea care face zilnic sex sau uneori de două ori pe zi şi Smiley, care face sex în fiecare zi, când îi permite timpul.

Lucian Mândruţă, printre care deţinătorul unei licenţe de pilot, consideră  însă că sexul este supraevaluat, iar zborul cu avionul este mult mai incitant, potrivit Libertatea.

Foto: Northfoto, Agerpres

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!