23 declaraţii despre sex ale vedetelor

De Stela Moisescu, pe

Fie că divulgă detalii intime despre viaţa lor sexuală, dau sfaturi sau glumesc, vedetele sunt o sursă inepuizabilă de citate picante despre sex. Unele dintre ele ne amuză…
… altele ne intrigă, iar câteva dintre ele ne rămân bine întipărite în memorie, cum ar fi această replică rostită de Sharon Stone: „Poate că femeile sunt în stare să mimeze un orgasm, dar bărbaţii pot să mimeze o întreagă relaţie.”

Iată 23 de declaraţii despre sex ale vedetelor care te vor amuza sau, de ce nu, îţi vor fi utile!

Robert de Niro a ajuns la concluzia că este destul de uşor, ca bărbat, să dezbraci o femeie: „Femeile se dezbracă mai uşor în faţa unui bărbat decât în faţa altei femei. Asta se datorează faptului că femeile tind să judece, în timp ce bărbaţii sunt doar recunoscători”, spune el, iar noi îl aprobăm.

Tot Sharon Stone recunoaşte fără jenă că mai dă din când în când acest sfat adolescentelor: „Dacă te afli într-o situaţie în care nu poţi refuza să faci sex, oferă-i iubitului o partidă de sex oral. Sexul oral este cea mai bună metodă de a scăpa de sexul normal sau anal”, spune ea.

Paris Hilton anunţă însă cu mândrie că ea nu face sex oral. Diva spune că a învăţat de la mama ei următorul lucru: „Doar fetele urâte sunt nevoite să se pună în genunchi şi să facă lucruri de genul ăsta.” Păcat că există dovezi înregistrate ale faptului că Paris una zice şi alta face.

Până să faci sex oral, ar trebui măcar să ştii unde trebuie să îl faci. Matthew McConaughey mărturiseşte că în adolescenţă a trăit cu o concepţie greşită privind anatomia feminină. Mai precis actorul povesteşte că „Uitându-mă pe reviste pentru adulţi întotdeauna am crezut că vaginul se afla în spatele părului pubian şi stă la orizontală, aşa că am avut mult de căutat prima oară…”

La polul opus, actorul din serialul Lost, Matthew Fox a fost un copil precoce. El dezvăluie că prima partidă de sex s-a petrecut la vârsta de 12 ani, cu o fată mai mare decât el cu doi ani.

Şi că tot vorbim băieţi cu libido mare, Megan Fox se aseamănă cu unul, declarând că preferă să se încuie în casă şi să facă sex non stop.

Madonna în schimb recunoaşte că din pricina imaginii publice, probabil oamenii au impresia că diva are o poftă insaţiabilă de sex, dar ea ne lămureşte spunând: „Adevărul este că aş prefera să citesc o carte.” Sperăm că nu acesta a fost motivul divorţului de Guy Richie.

Alte vedete ne dezvăluie însă cum menţin ele flacăra pasiunii vie… şi divorţul la distanţă!

Descoperă declaraţiile pe pagina următoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!