Video: Cum îţi găseşti jumătatea prin matchmaking

De Stela Moisescu pe

Nu e aşa de uşor precum pare să găseşti un bărbat pe gustul tău, cu care să legi o relaţie de viitor. De fapt, uneori este atât de complicat încât ţi-ai dori să existe…
… un ajutor specializat pentru femeile singure. Dacă eşti în căutarea unui partener de viaţă, e cazul să afli ce poate face o agenţie de matchmaking pentru tine. Ea este o alternativă de luat în seamă atunci când nu ai mult timp la dispoziţie de ieşiri şi socializat, amicii prietenelor tale deja te-au plictisit, bărbaţii din baruri şi cluburi te dezamăgesc, iar cei de pe site-urile de matrimoniale, pur şi simplu, te fac să apeşi butonul Esc!

Noi am vorbit cu Oana Totora, specialist în dating şi fondatoare UmbrellaforTwo, care este prima agenţie de matchmaking din România. Ea îţi explică ce înseamnă acest concept şi te asigură că prin matchmaking vei găsi perechea potrivită, un bărbat care să îndeplinească acele criteriile pe care ţi le doreşti, indiferent că vorbim de hobby-uri, zodie, aspect fizic sau statut profesional.

Descoperă în materialul video de mai jos cum poţi lega o relaţie de viitor cu ajutorul unei agenţii de matchmaking!

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge