Sansa de a fi implinit

De Unica.ro, pe

Fiecare om are de-a lungul vietii teluri, vise, idealuri. Unii isi doresc o viata profesionala plina de glorie, altii viseaza la familie, altii la cate putin din amandoua. Eu mi-am dorit dintotdeauna …
… sa fiu mama. Pentru mine acest „job” a fost mereu un lucru indispensabil in viata fericita a unui individ. Poate ca exemplul demn de urmat, mama mea, o fiinta extrem de puternica si buna, a fost piatra de temelie la visele mele. Oricum, in momentul in care m-am casatorit cu prietenul meu, visul nostru s-a indreptat spre concretizarea relatiei noastre, crearea unei noi fiinte care sa ne aminteasca mereu cat de mult ne iubim.

S-a lasat putin asteptat si a trebuie sa fac tratament pentru a putea ramane gravida, desi testele nu aratau nimic potrivnic. Ca o minune adevarata, Glad, baietelul nostru, a aparut in burtica exact cand a vrut el si cand noi eram in asteptari. A fost o clipa fara egal. Momentul in care ti se confirma ca vei fi mama si cand realizezi ca vei fi intr-adevar implinita ca femeie, e ceva magic. Sarcina a mers usor poate si fiindca eram extrem de grijulie cu dieta alimentara, cu iesitul afara la plimbare zilnic.

Ii cantam puiului din burtica, ii citeam, ii vorbeam zi de zi. In iulie 2005 s-a nascut repede si usor, prin nastere naturala, fara anestezic, ghidul nostru prin viata. Dupa aproape trei ani de la aceasta experienta minunata am decis ca ne mai dorim un copil. Si a doua sarcina s-a lasat asteptata si am „incurajat-o” cu tratament la fel ca pe prima. Acum insa a fost diferit. Aveam deja experienta primeia si maturitatea unui parinte de baietel „mare”. Mi-a fost si mai usor sa trec peste greturile de inceput, peste durerile de spate sau de picioare, peste lipsa de pofta de mancare.

I-am explicat inca din prima clipa a aflarii sarcinii baietelului meu despre minunea din burtica mea si ne-am bucurat impreuna de cresterea ei. In decembrie 2008, chiar cu doua zile inainte de Craciun, a venit pe lume fetita mea frumoasa, Elena. Ce poate fi mai frumos decat sa ai copii? Nimic !! Pentru mine orice hop se trece mai usor, orice greu e minim atunci cand le vad zambetele si stiu ca-s ai mei. Stiu ca prin ei voi trai mereu si ca fiecare zambet, fiecare cuvant, fiecare lucru care se leaga de ei, e de mii de ori mai important pentru noi doi, pentru dragostea noastra mare. Mami si tati de Glad si Elena.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!